Zimski sportovi

Cheechoo: "Traktor je za razliku od nas iskoristio svoje prilike"

Mihaela Bradovski • srijeda, 20.11.2013.
Cheechoo: "Traktor je za razliku od nas iskoristio svoje prilike"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli upisati još jednu pobjedu na gostujućoj turneji. U Čeljabinsku je uspješniji bio Traktor koji je slavio s visokih 5:1 i tako nanio Medveščaku težak poraz...

Traktor je na svom ledu u Čeljabinsku nadigrao hokejaše Medveščaka i stigao je do uvjerljive pobjede 5:1. Medveščak je izdržao prvih 20 minuta, a u nastavku je bolja bila ruska momčad.

"Dobro smo otvorili utakmicu, ali na žalost dosuđen je taj kazneni udarac iz kojeg su domaćini poveli. Bez obzira na to, odigrali smo dobro prvih 20 minuta. Domaćin je igrao čvrsto i za razliku od nas iskoristio je svoje prilike. Imali smo neke prilike za poravnanje, međutim njihov vratar je jako dobro reagirao", rekao je nakon susreta Jonathan Cheechoo za Medveščakovu stranicu.

Trener Medveščaka Mark French čestitao je domaćinu na boljoj igri i priznao je zasluženost pobjede.

"Traktor je odradio jako dobru i čvrstu utakmicu, čak i nakon poravnanja odmah su nam zabili novi gol i to je dosta utjecalo na nastavak. U drugoj dionici smo ih pritisnuli, međutim nismo mogli do pogotka. Kada su nam pobjegli, više nismo imali odgovor na njihovu igru", dodao je French.

Sažeto i točno tijek utakmice je opisao Luke Walker.

"Prva trećina je bila dobra i s njom možemo biti zadovoljni. Međutim tijekom susreta smo im jednostavno dopustili previše dobrih prilika što takve momčadi uvijek iskoriste."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!