Košarka

Repeša: "Protiv Bilbaa smo odigrali možda i najbolju napadačku utakmicu ove sezone"

Mihaela Bradovski • srijeda, 20.11.2013.
Repeša: "Protiv Bilbaa smo odigrali možda i najbolju napadačku utakmicu ove sezone"
Foto: FaH

Cedevita je u šestom kolu Eurokupa odigrala vrlo dobru utakmicu protiv Bilbaa i stigla do četvrte pobjede u ovom natjecanju. Domaćin je potpuno kontrolirao situaciju na parketu i njegova pobjeda je posve zaslužena...

Vrlo dobra momčad Bilbaa koja je kvalitetu potvrdila i pobjedom protiv Barcelone nekoliko dana ranije, ipak nije uspjela doći do slavlja u Zagrebu. Cedevita je odigrala vrlo dobru utakmicu i gosti su mogli samo čestitati.

"Bila je to vrlo naporna utakmica za obje momčadi. Čestitke domaćinu na pobjedi, igrao je čvrsto i vrlo borbeno te je uspio kontrolirati skok. Mi smo se borili, ali nedovoljno. Cedevita je bila agresivnija od nas", rekao je trener gostiju Rafael Pueyo Mena.

Solidnu utakmicu odigrao je Jusuf Nurkić koji je za Cedevitinu stranicu izjavio kako je upravo ta energija i veća želja bila prevaga na domaćoj strani.

Bilo je malo vremena za pripremu, ali smo je odradili na najbolji mogući način. U Bilbau je bilo neizvjesno i znali smo da se možemo nositi s njima i odigrati bolje nego u Španjolskoj. Oni su starija ekipa i do pobjede smo stigli energijom mladih igrača."

Zadovoljan je bio Jasmin Repeša koji to nije niti skrivao.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, ovo je vjerojatno naša najbolja napadačka partija ove sezone. Bili smo vrlo koncentrirani, u prvom poluvremenu smo mogli bolje odigrati u obrani, ali svejedno moram čestitati mojim igračima. Zaslužili su pobjedu. Sada nam je vrlo važna utakmica u Belgiji i morat ćemo se dobro pripremiti za Charleroi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.11.2013. u 14:02
    moze li do f4?
    Obrisan korisnik
  • litleben20.11.2013. u 12:47
    Najbolja utakmica Cedevite, ove sezone.
    litleben
  • ZEEBANCIA20.11.2013. u 11:42
    Svaka čast Cedeviti! Odigrali su kao prava kompaktna momčad - što dokazuje i podatak da je u nevjerojatno izjednačenoj momčadi Cedevite ČAK 9 IGRAČA POSTIGLO 8 I VIŠE POENA. Najučinkovitiji od te devetorice bio je Nolan Smith sa 13 poena....
    ZEEBANCIA