Zimski sportovi

Linglet: "Salavat je bolja momčad nego što možda mislimo, trebat će nam naši navijači"

Branimir Korać • utorak, 26.11.2013.
Linglet: "Salavat je bolja momčad nego što možda mislimo, trebat će nam naši navijači"
Foto: Davor Sajko

Medveščak danas očekuje težak ispit na domaćem ledu protiv momčadi Salavata iz Ufe. Bivši prvak KHL-a je poražen na domaćem ledu od Medveščaka i dat će sve od sebe da se osveti za taj poraz...

Salavat iz Ufe je godinama jedna od najjačih momčadi KHL-a i konstantno kandidat za najviše domete. Medveščak je uspio iznenaditi u dosad jedinom dvoboju ove dvije momčadi, pobjedu je ostvario na gostujućem terenu i Salavat će pokušati uzvratiti istom mjerom.

"Očekujem vrlo tijesnu utakmicu, Salavat je bolja momčad nego što možda mislimo. Oni će sigurno u utakmicu ući vrlo motivirano tražeći osvetu za poraz iz prošlog susreta i mi ćemo morati odigrati slično kao i u tom susretu. Moramo izbjegavati isključenja, smanjiti broj pogrešaka na minimum i vjerujem da ćemo uz pomoć naših navijača uspjeti otići do pobjede. Njihovo fantastično navijanje moramo pretvoriti u prednost", rekao je Charles Linglet za Medveščakovu stranicu.

Linglet smatra kako će Medveščaku prednost predstavljati i dimenzije leda koje su u Ledenoj dvorani Doma sportova nešto manje nego one u Rusiji.

"Salavat uvijek ima dobre vratare i dobru obranu te se uvijek bori za prva mjesta u svojoj konferenciji. Prednost će nam biti i manji led od onoga na koji su navikli", dodaje Linglet.

Prema Lingletu slijedi ključno razdoblje sezone u kojem Medveščak mora skupiti što više bodova.

"Očekuju nas utakmice protiv momčadi koje imaju više pobjeda nego poraza i moramo pokušati osvojiti što više bodova, posebno na svom ledu. Moramo i početi osvajati više bodova na gostovanjima, zasad taj omjer nije kakvom smo se nadali iako smo u posljednjim susretima igrali bolje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!