Nogomet

Mamić: "Koncentracija nije bila na potrebnoj razini, presudila je velika želja domaćina za pobjedom"

Mihaela Bradovski • petak, 29.11.2013.
Mamić: "Koncentracija nije bila na potrebnoj razini, presudila je velika želja domaćina za pobjedom"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamo je ubilježio novi europski poraz, a on je ovaj put stigao na gostovanju kod Čornomoreca. Domaćin je više želio pobjedu, u konačnici i bodovi su mu bili važniji, te je na kraju slavio golom u sudačkoj nadoknadi 2:1...

Iako je Dinamo dobro otvorio utakmicu i imao vodstvo nakon gola Fatosa Beqiraja, nije se uspio vratiti iz Ukrajine s bodovima. Čornomorec je slavio s 2:1, a oba pogotka Modri su primili iz prekida.

"Utakmica je bila dosta dobra, dobro smo krenuli i na poluvremenu smo zasluženo vodili nakon lijepog gola Beqiraja. Čornomorec nam u biti nije stvorio neke velike šanse, nekoliko puta je opasno zaprijetio, a oba gola smo primili iz prekida što pokazuje da koncentracija nije bila na potrebnoj razini. Vidjelo se da Ukrajinci jako žele pobjedu, pritiskali su nas, više su se trudili u drugom poluvremenu i na kraju su u tim prekidima bili brži i spretniji te su zasluženo slavili. Želim im od srca prolazak u sljedeću fazu natjecanja", rekao je nakon susreta Zoran Mamić, a prenosi Dinamova stranica.

Ivo Pinto: "Prvo poluvrijeme je bilo odlično, imali smo igru, posjed lopte i prilike te smo dominirali na terenu. Niti ulazak u drugo poluvrijeme nije bio loš, ali smo primili pogotke iz prekida što opet nije pokazatelj neke dobre igre domaćina. Žao mi je što nismo slavili jer smatram da smo to svojom igrom i angažmanom zaslužili."

Jerko Leko smatra kako je pobjeda izgubljena u posljednjih 20 minuta do kada je Dinamo imao kontrolu nad utakmicom.

"Dobro smo otvorili utakmicu i sve je bilo u redu do 70. minute. Ponovno nam se događaju iste stvari, ponovno smo radili iste pogreške i primili glupe golove iz prekida. Žao nam je što ovdje nismo uzeli barem bod", rekao je Leko.

S njim se složio i Zvonko Pamić koji također smatra da je Dinamo imao kontrolu nad susretom do posljednjih 20-ak minuta.

"Teško je nešto reći nakon ovakve utakmice. Dobro smo igrali, imali vodstvo nakon sjajne akcije Pinta i Beqiraja, ali na žalost nismo slavili. Primili smo opet te golove iz prekida i ponovno ostali bez bodova."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mithrandir02.12.2013. u 10:27
    Nije presudila "velika želja", nego to da niste kupili kvalitetne stopera i golmana, a koje ste imali ste rasprodali.
    Mithrandir
  • Obrisan korisnik29.11.2013. u 17:52
    Prestani više srat,reci da ste nesposobni dobit klošare,ugledaj te se na jedan Basel
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.11.2013. u 16:39
    pristojan sam prema onima koji to zaslužuju, a prema ovakvim izrodima koji o sportu nemaju blage veze i trolaju bezveze se ponašam ovako. da, tebi se obraćam opet...
    Obrisan korisnik
  • ZEEBANCIA29.11.2013. u 14:09
    zagorac smiri se i upristoji! Ako si ti naivan i ako ti je Mamić idol - to je tvoja stvar, a moji komentari ako ti se ne sviđaju - udri minus, al ne vrijeđaj! I ne obraćaj mi se više!
    ZEEBANCIA
  • Obrisan korisnik29.11.2013. u 13:20
    aj majke ti ne seri
    Obrisan korisnik