Nogomet

Hajduk u srijedu bez pomoći Maglice, Pejin sudi prvi susret Kupa

Branimir Korać • ponedjeljak, 02.12.2013.
Hajduk u srijedu bez pomoći Maglice, Pejin sudi prvi susret Kupa
Foto: Duje Bonačić

Nakon vrlo dobrog prvenstvenog dvoboja Dinama i Hajduka, u srijedu je na rasporedu i prvi susret ova dva protivnika u četvrtfinalu Kupa. Ponovno se igra u Maksimiru, a Igor Tudor u tom susretu neće moći računati na Antona Maglicu...

Nedugo nakon što je razveselio Igora Tudora pogodivši u sudačkoj nadoknadi za poravnanje na 2:2 u Maksimiru protiv Dinama, Anton Maglica saznao je kako će propustiti dvoboj u četvrtfinalu Kupa istih protivnika.

U jednom dvoboju Maglica je zaradio udarac u desnu nogu, unatoč tome odradio je susret do kraja, međutim kasnije je utvrđeno kako će morati pauzirati i desetak dana.

Jasno je kako će Maglica propustiti prvi susret četvrtfinala koji se igra već u srijedu, ali isto tako i prvenstveni dvoboj protiv Zadra kojeg će Splićani odraditi u ponedjeljak.

Kako ih već u srijedu očekuje novo gostovanje kod Dinama, hajdukovci su ostali u Zagrebu gdje su u trening centru Zagreba odradili trening na kojem su sudjelovali svi izuzev ozlijeđenog Maglice.

Susret Kupa igra se u srijedu od 18 sati, a sudit će ga Tihomir Pejin koji je u Maksimiru u nedjelju odrađivao ulogu petog suca. Njemu će pomagati Siniša Premužaj i Miro Grgić, četvrti sudac bit će Dalibor Conjar, a uloge petog i šestog suca dodijeljene su Domagoju Ljubičiću i Danijelu Trampusu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.12.2013. u 11:40
    danijel trampus je najgori sudac koj ije ikad kročio terenima hnl-a. nije iznenađenje što je sad 6. sudac, iznenađenje je da je ikad bio glavni
    Obrisan korisnik
  • The Phantom03.12.2013. u 00:25
    Nema Maglice, zli jezici bi rekli Hajduk snažniji nego u nedilju,ali ja nisan takav pa to neću reć
    The Phantom
  • Torca-Dubrava02.12.2013. u 23:05
    http://sportske.jutarnji.hr/sudacka-organizacija-bez-dvojbi---gol-je-regularan--maglica-je-igrao-prsima-/1144026/
    Torca-Dubrava
  • Obrisan korisnik02.12.2013. u 22:31
    Nažalost,kod nas sude najposlušniji,a ne najbolji.
    Obrisan korisnik
  • Hektor33302.12.2013. u 20:55
    Danijel Trampus prije bio u vrhu hrv. sudačke organizacije, a sad šesti sudac?? Nikad nisan čuo da je imao neku pre lošu utakmicu
    Hektor333