Zimski sportovi

Admiral potpuno nemoćan protiv Cheechooa i Dekanicha

Sportnet • petak, 06.12.2013.
Admiral potpuno nemoćan protiv Cheechooa i Dekanicha
Foto: Davor Sajko

Medvjedi su pobijedili i Admiral! Tri gostujuće utakmice, tri pobjede, devet bodova. To je trenutačni rezultat Medveščakovog putovanja na istok Rusije...

U Vladivostoku su upisali drugu ovosezonsku pobjedu protiv Admirala (0:2), a ovo im je bila i četvrta pobjeda zaredom, dok je pak vratar Mark Dekanich sada već dvije utakmice bez primljenog gola.

Debitanti KHL-a, i Medveščak i Admiral primljeni su ove sezone u ligu, prvu trećinu su odigrali disciplinirano, bez ijedne kazne. Obje su momčadi radile pritisak na suparnička vrata, a omjer udaraca na gol bio je gotovo isti, 11:10 u korist Admirala. Ipak trećina je završila sa 0:0.

Početkom druge dionice Medvjedi su bili opasniji u suparničkoj zoni što je u 25. minuti rezultiralo pogotkom. Odličnu akciju odigrali su Charles Linglet, Ryan Vesce i Jonathan Cheechoo. Vesce je iz blizine bulije pokušao iznenaditi vratara Admirala Niku Hovinena, ali pak je odlično sjeo na palicu Jonathana Cheechooa koji ga je poslao u mrežu. Do kraja trećine i Admiral i Medvjedi su imali po jedan powerplay, Medvjedi u 29. minuti, a Admiral u 35., ali obje su momčadi dobro reagirale u situaciji s igračem manje.

U posljednjoj trećini domaćini su pokušali izjednačiti i sve vratiti na početak, ali vratar Medveščaka Mark Dekanich ponovo je bio savršeno raspoložen za još jedan shutout. Dexu je ovo drugi ovosezonski shutout, ali i drugi zaredom. Pobjedu Medvjeda u 58. minuti je potvrdio Cheechoo.

KONTINENTALNA HOKEJSKA LIGA

ADMIRAL VLADIVOSTOK - KHL MEDVEŠČAK ZAGREB 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

VLADIVOSTOK - Fetisov Arena. Gledatelja 5500. Suci: Olenin, Ronn, Sivov, Novikov.

STRIJELCI:

0:1 MED Cheechoo (Vesce, Linglet, 25)
0:2 MED Cheechoo (Carle, 58)

ADMIRAL: Hovinen, Ivannikov, Osipov, Lisin, Zemčjonok, Bergfors, Gynge, Nikitenko, Pervušin, Ugarov, Commodore, Barbašev, Ljesnuhin, Porseland, Drugov, Kuznjecov, Schutz, Vorobjov, Ternavskij, Antropov, Gračjov.

KHL MEDVEŠČAK: Dekanich, Vasiljević, Popovic, Linglet, Thomas, Nyström, Švarny, Glumac, Murray, Cheechoo, Vesce, Ryan, Murley, Martinović, Kane, Foster, Bjorkstrand, Carle, Perkovich, Ellison, Katic.

ISKLJUČENJA: Admiral 2, Medveščak 2.

UDARCI NA GOL: Admiral 29, Medveščak 25.

Autor: KHL Medveščak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.12.2013. u 17:27
    Amur u zadnjoj utakmici dalekoistočne turneje mora pasti,jer su jedna od najslabij ekipa u cijeloj ligi.Čvrsto sam uvjeren u sve 4 pobjede na dalekom Istoku,jer ako su pobjedili ,Metalurg,Sibir,Admiral moraju i Amur koji je tu negdje kvalitetom kao i Metalurg!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.12.2013. u 15:24
    Playoff je sve bliže...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.12.2013. u 15:21
    Međedi on fire! Bravo bravo! Apropos ničega, fala bogu na sportnetu, ovdje novinari znaju razliku između shutouta i shootouta, na svim ostalim portalima je Dex imao shootout...
    Obrisan korisnik
  • Lovro-ZG06.12.2013. u 15:15
    Još jedan shutout
    Lovro-ZG
  • Obrisan korisnik06.12.2013. u 15:12
    Jako lijepi niz...ako ovako nastavimo učvrstiti ćemo poziciju za doigravanje.
    Obrisan korisnik