Nogomet

Mamić: "Vjerujemo u našu snagu, želimo se od Europe oprostiti pobjedom"

Branimir Korać • srijeda, 11.12.2013.
Mamić: "Vjerujemo u našu snagu, želimo se od Europe oprostiti pobjedom"
Foto: Duje Bonačić

Nogometaši Dinama u četvrtak od 19 sati u Maksimiru igraju protiv bugarskog prvaka Ludogoreca i tražit će pobjedu za oproštaj od Europe. Trener/sportski direktor Zoran Mamić vjeruje da je momčad u dobroj formi i sposobna za slavlje...

Prošlih pet pokušaja bilo je neuspješno i Dinamo će pokušati u posljednjem kolu skupine Europske lige doći do pobjede na domaćem terenu protiv Ludogoreca i tako završiti europsku sezonu s barem jednim slavljem u Europskoj ligi.

Zoran Mamić vjeruje da njegova momčad može to i ostvariti i usput se osvetiti Ludogorecu za poraz u Sofiji gdje su Modri poklanjali Bugarima pogotke.

"Ova europska sezona je bila vrlo neugodna za nas, ali želimo se oprostiti pobjedom. Naravno da smo tri boda tražili i u ranijim utakmicama, ali vjerujem da je momčad sada u formi i da može slaviti. Vjerujemo u našu snagu", rekao je Mamić, a prenosi Dinamova stranica.

Mamić će na teren poslati trenutno najjaču momčad koju može izvesti.

"Nećemo nimalo kalkulirati i idemo u utakmicu s najjačim snagama. Nema Pivarića, Husejinovića i Antolića, a nakon posljednje utakmice smo ostali i bez Addyja", referirao je Mamić.

Bugare cijeni i smatra ih ugodnim iznenađenjem.

"Prije početka natjecanja mislio sam da je PSV najbolja momčad u skupini, međutim Ludogorec je sve ugodno iznenadio. Pokazali su koliko su kvalitetna momčad i njihovi rezultati su fantastični. Od srca im čestitam."

Mamić je na pressici progovorio i o Dinamovoj tržnici tijekom zime.

"U medijima se spominjao Taravel i on je jedan od onih koje pratimo. Međutim niti s njim, a sniti s bilo kim drugim nismo ništa još dogovorili. Znamo što tražimo, na meti su stoper i vezni igrač. O vrataru ne razmišljamo jer imamo tri golmana."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Forlan11.12.2013. u 23:17
    Ajmo Plavi, ovo je idealna prilika. Ludogorec je već prošao i baš ih briga za rezultat, a treba nam pobjeda zbog atmosfere,novaca i koeficijenta za sljedeće sezone.
    Forlan
  • Obrisan korisnik11.12.2013. u 20:04
    hahahahahahahahahahaha dinamo zagreb ale ale ael,opet ce popusit
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.12.2013. u 19:45
    hahahahaaa
    Obrisan korisnik