Košarka

Toronto Raptorsi žele Bojana Bogdanovića u razmjeni s Brooklyn Netsima

Bernard Jurišić • subota, 14.12.2013.
Toronto Raptorsi žele Bojana Bogdanovića u razmjeni s Brooklyn Netsima
Foto: EPA

Bojan Bogdanović mogao bi promijeniti dres i prije nego što odigra prvu NBA utakmicu. Najbolji hrvatski košarkaš na meti je Toronto Raptorsa, koji ga žele uključiti u razmjenu kojom bi u Brooklyn poslali Kylea Lowryja...

Nakon što je "počistio" skupe, a neproduktivne igrače pod ugovorom Andreu Bargnanija i Rudyja Gaya, GM Toronto Raptorsa Masai Ujiri signalizirao je da u "shopping" može i Kyle Lowry, još jedan igrač koji se ne uklapa u njegovu viziju novih Raptorsa.

Ujiri je, naravno, odmah stupio u kontakt s New York Knicksima koji su uvijek spremni dati "puno za malo". Navodno su Knicksi bili spremni dati Raymonda Feltona, Mettu World Peacea i prvi preostali pick prve runde Drafta (iz 2018!), no posao je ipak stopiran.

Ujiri je potom s Manhattana prešao preko East Rivera u Brooklyn s ponudom za - Bojana Bogdanovića.

Najbolji hrvatski košarkaš i jedan od najboljih igrača Eurolige u vlasništvu je Brooklyn Netsa što se NBA lige tiče, ali Raptorsi bi rado preuzeli prava na njega. U paketu s njim Toronto bi rado uzeo i Mirzu Teletovića i Tyshawna Taylora, a kao bonus i "pick" prve runde jednog od budućih Draftova.

Netsi ne skrivaju činjenicu da bi rado vidjeli Lowryja u svom dresu s obzirom da planirani lov na titulu baš i ne ide prema planu, ali prema izvorima iz Brooklyna čini se da bi se radije odrekli Teletovića nego Bogdanovića.

Hoće li 24-godišnji Mostarac postati treći Hrvat u Raptorsima (Žan Tabak, Roko Ukić), umjesto treći Hrvat u Netsima (Dražen Petrović, Zoran Planinić) pokazat će naredni dani.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.12.2013. u 16:06
    Ništa od tog tradea barem što se tiče Bojana.Raptorsi za Lowreya dakle traže pick prve runde ili Bogdanovića,a pošto su sve svoje pickove sljedećih 4.5 godina Netsi prosljedili Celticsima za Piercea i Garnetta,a Bogdanovića Netsi za Lowreya nedaju jer vjeruju da im može pomoći sljedeće sezone
    Obrisan korisnik
  • karioke bučani14.12.2013. u 12:47
    dobro bi bilo, veća minutaža a manji pritisak, odigrat xvi dobre sezone a onda u borbu za neki veliki ugovor, samo hrabro bojane
    karioke bučani