Nogomet

Mamić: "Trener i nedostatak navijača na tribinama najveći su problemi Dinama"

Ante Dubravac • subota, 14.12.2013.
Mamić: "Trener i nedostatak navijača na tribinama najveći su problemi Dinama"
Foto: Kristijan Komarica

U posljednjem prvenstvenom susretu prije zimske stanke nogometaši Dinama na svom će stadionu ugostiti Zadar te će tražiti pobjedu kojom bi osigurali prvu poziciju uoči odmora.

Nakon što su u Europskoj ligi upisali još jedan poraz nogometaši Dinama vraćaju se svojim obavezama u domaćem prvenstvu gdje će u sklopu 20. kola MAXtv prve lige ugostiti Zadar.

"Pobjeda nam osigurava vrh i titulu jesenskog prvaka, a tako ćemo sigurno zadovoljniji otići na zadnju utakmicu Kupa u Split," izjavio je uoči susreta sportski direktor Zoran Mamić.

Iako gosti imaju dosta problema s ozljedama i kartonima domaćini nikako ne podcjenjuju svoje suparnike: "Pokazali su u zadnjoj utakmici protiv Hajduka da su vrlo neugodni i opasni, posebno kada se "bore za goli život". Igrali su odlično i sigurno ih ne treba podcijeniti nego trebamo ući kao protiv Hajduka i Osijeka jer samo tako možemo do dobrog rezultata."

Mamić se osvrnuo i na loše rezultate koje je Dinamo imao u Europi ove sezone: "Razlika između momčadi Ludogoreca i nas je ta što kod njih apsolutno svaki igrač radi ono što trener traži od njega i ispunjava zahtjeve maksimalno. Mi te zahtjeve ispunjavamo tek djelomično iako je u nekim utakmicama bilo jako dobro, ali potreban je kontinuitet koncentracije i odgovornosti."

Nakon što je postavio "dijagnozu" sportski direktor je rekao i tko je glavni krivac za takvo stanje: "Glavni odgovoran za to je, bez imalo skrivanja, trener. Uz nedostatak publike i navijača na tribinama to je najveći problem Dinama," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.12.2013. u 21:58
    mamici su jedini krivci, oni su prodali kovu i jedvaja koje nije trebalo prodava, oni su doveli hrpu alibi zamjenskih igraca od kojih vecina nije ni za neki regionalni klub, oni su na klupu postavili trenerske mediokritete itd…da sad ne nabrajam - znaju sam prodavat, ali ne znaju vodit klub, kupuju... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.12.2013. u 20:12
    Pa braco drži ključeve za rješenje oba problema!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.12.2013. u 18:59
    Pa da to je jedini problem. što nema publike. 30000 ljudi ne možete platiti kao što plaćate skupštinu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.12.2013. u 18:44
    zaboravio je i na tržnicu umjesto kluba..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.12.2013. u 18:05
    A svoga bracu je zaboravio navesti!
    Obrisan korisnik