Tenis

Haas, Južnij i najjači hrvatski aduti dolaze na PBZ Zagreb Indoors

Branimir Korać • srijeda, 18.12.2013.
Haas, Južnij i najjači hrvatski aduti dolaze na PBZ Zagreb Indoors
Foto: FaH

Deveto izdanje PBZ Zagreb Indoorsa održat će se početkom veljače kada će se od 1. do 9. veljače u Domu sportova okupiti poznata imena iz teniskog svijeta. Uz sve najjače hrvatske adute, nastup su između ostalih potvrdili i Tommy Haas i Mihail Južnij...

Od 1. do 9. veljače sljedeće godine u Zagrebu se održava već tradicionalni PBZ Indoors na kojem će se naći i niz kvalitetnih igrača. Bit će tu najbolji hrvatski tenisači Marin Čilić, Ivan Dodig i Ivo Karlović, kao i niz kvalitetnih ostalih igrača.

"Na Zagreb Indoors po prvi put dolazi Tommy Haas koji je nekada bio drugi igrač svijeta, a sada je na visokom 12. mjestu. Nastup je potvrdio i Mihail Južnij, dolazi i Nijemac Philipp Kohlschreiber", istaknuo je na današnjoj pressici pomoćnik glavnog direktora turnira Goran Ivanišević.

Organizatori su već odlučili kako će dvije pozivnice biti uručene hrvatskim tenisačima Borni Ćoriću i Mati Deliću dok će treća pozivnica ostati u "rezervi" ukoliko se neko jače tenisko ime odluči za dolazak u Zagreb.

Naslov pobjednika brani Marin Čilić koji će i sljedeće godine juriti trofej.

"Drago mi je da sam dio ovog turnira od njegovog početka, upravo ovdje sam osvojio svoj prvi naslov 2009. godine. Nadam se da će sve biti u redu što se tiče zdravlja, s Goranom Ivaniševićem sam odradio dobre pripreme za novu sezonu", istaknuo je Čilić.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić također je sudjelovao na druženju s novinarima te je izrazio podršku Indoorsu te dodao kako se Zagreb Indoors neće ugasiti jer je uz Hanžek i Snježnu kraljicu prepoznatljivo zagrebačko natjecanje u cijelom svijetu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.12.2013. u 20:47
    sto se sramis reci turnir mucki i muljaze
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.12.2013. u 19:55
    samo šteta što je Zagreb Indoors čudan turnir
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.12.2013. u 19:17
    haas? e pa super... rijetki pravi teniski zaljubljenik će propustiti pogledati uživo ovog velikana
    Obrisan korisnik