Košarka

Josip Vranković nakon osmog prvenstvenog poraza podnio ostavku u Turk Telekomu

Mihaela Bradovski • četvrtak, 26.12.2013.
Josip Vranković nakon osmog prvenstvenog poraza podnio ostavku u Turk Telekomu
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bivši trener Cibone i hrvatske reprezentacije Josip Vranković neće po dobrom pamtiti epizodu u Turk Telekomu. U prvih 12 kola upisao je samo četiri pobjede i odlučio je podnijeti ostavku na trenersko mjesto...

Nakon neuspješnih epizoda u Ciboni i hrvatskoj reprezentaciji, Josip Vranković nije uspio ostvariti veliki rezultat niti s Turk Telekomom. U Ankari je izdržao manje od pola sezone.

Turk Telekom je pojačao momčad u odnosu na prošlu sezonu i nadao se plasmanu u gornji dio ljestvice, međutim nakon 12 odigranih kola nalazi se na tek 12. mjestu sa svega četiri pobjede.

"Josip Vranković je podnio pismenu ostavku nakon susreta protiv Mersina i uprava kluba ju je prihvatila. Zahvaljujemo Vrankoviću za sve napravljeno i želimo mu sreću u daljnjoj karijeri. Odmah krećemo u potragu za novim trenerom", priopćio je Turk Telekom.

Inače, ostavka je uslijedila sinoć nakon novog prvenstvenog poraza i to uvjerljivog na gostovanju kod Mersina 88:72. Mersinu je to četvrta ovosezonska pobjeda i s njom je preskočio momčad iz Ankare.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • mala truba27.12.2013. u 09:22
    klaun
    mala truba
  • Zdren26.12.2013. u 13:21
    The Joke
    Zdren
  • Captain Tsubasa26.12.2013. u 10:08
    najlošiji trener u povijesti košarke, ne znam kako će mu itko nakon ovog dati posao... Osim možda Široki, tamo je kontam uvijek dobrodošao...
    Captain Tsubasa