Zimski sportovi

Poznati kompletni sastavi za KHL All Star susret

Željka Jurkas • četvrtak, 26.12.2013.
Poznati kompletni sastavi za KHL All Star susret
Foto: Davor Sajko

KHL je na Badnjak objavio konačan popis igrača koji će nastupati na All Star Utakmici u Bratislavi 11. siječnja 2014. Od prije su poznati igrači prve dvije linije i vratari koje su zajednički izabrali navijači i novinari.

Obranu momčadi Zapada pojačat će Bogdan Kiselevič, Ilja Gorohov i Denis Denisov. U napadu će se priključiti Milan Bartovič, Miroslav Satan, Marcel Hossa i Maksim Afinogenov.

Momčad Istoka dobila je Jevgenija Medvedeva, Andreja Zubareva i Denisa Kuljaša u obrani, a u napadu Aleksandera Popova, Jegora Milovzorova, Jakuba Petružaleka i Talgata Žailauova.

Od četrnaest momčadi po Konferenciji, njih deset sa Zapada i jedanaest s Istoka ima predstavnike u All-Star momčadima. Gledajući kompletne sastave, najviše igrača, po tri dale su momčadi CSKA i SKA na Zapadu te Ak Bars i Metallurg Magnitogorsk na Istoku.

Medveščak je u društvu Dinama Moskve, Dinama Rige, Vitjaza i Slovana na Zapadu s dva svoja igrača, a na Istoku će isto toliko imati Salavat Julajev, Avangard, Barys i Sibir.

Sastav Zapada
Vratari: Aleksander Jerjomenko, Ivan Lisutin
Obrana: Sandis Ozolinš, Deron Quint, Kurtis Foster, Maksim Čudinov, Bogdan Kiselevič, Ilja Gorohov, Denis Denisov
Napad: Aleksander Radulov, Nikolaj Prohorkin, Ilja Kovalčuk, Viktor Tihonov, Jonathan Cheechoo, Leo Komarov, Milan Bartovič, Miroslav Satan, Marcel Hossa, Maksim Afinogenov

Sastav Istoka
Vratari: Mikka Koskinen, Konstantin Barulin
Obrana: Kiril Kolcov, Shaun Heshka, Chris Lee, Juuso Hietanen, Jevgeni Medvedev, Andrej Zubarev, Denis Kuljaš
Napad: Sergej Mozjakin, Danis Zaripov, Brandon Bochenski, Fjodor Malihin, Enver Lisin, Jori Lehtera, Aleksander Popov, Jegor Milovzorov, Jakub Petružalek, Talgat Žailauov

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.12.2013. u 11:26
    ocekujem pobjedu Zapada sa bar 3-4 razlike....razlika u imenima je stvarno prevelika....cak mislim da bi ovakav zapad mogao parirati all star nhl momcadi....
    Obrisan korisnik