Zimski sportovi

Ryan: "Želimo uzvratiti Dinamu za poraz u Moskvi. Bit će nevjerojatno igrati pred 15 tisuća navijača"

Mihaela Bradovski • petak, 27.12.2013.
Ryan: "Želimo uzvratiti Dinamu za poraz u Moskvi. Bit će nevjerojatno igrati pred 15 tisuća navijača"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka danas će u Areni ugostiti momčad moskovskog Dinama od koje su poraženi u Moskvi rezultatom 4:3. Bit će to idealna prilika za uzvrat Moskovljanima i to pred 15 tisuća navijača u zagrebačkoj Areni....

Dugo očekivani Pan Arena Ice Fever otvara se susretom Medveščaka i moskovskog Dinama. Moskovljani su jedna od najjačih momčadi lige, a snagu su pokazali u prvom susretu kada su u samoj završnici iz poraza otišli do pobjede slavivši s 4:3.

U Zagrebu ih očekuje po najavama puna Arena i 15 tisuća gledatelja što će biti veliki doživljaj i za igrače Medveščaka.

"Bit će to posve novo iskustvo ne samo za mene već i za sve nove igrače u Medveščaku. Gledao sam neke snimke od prošlih sezona, a i oni koji su već igrali u toj atmosferi su nam, prenijeli što nas očekuje. Jako sam uzbuđen", tvrdi Michael Ryan za Medveščakovu stranicu.

Protivnik nije nimalo lagan, u Zagreb dolazi aktualni prvak.

"Dinamo je vjerojatno najbolja momčad lige, ali želimo mu uzvratiti za onaj poraz u Moskvi u posljednjoj minuti. U Areni smo odradili tri treninga i već smo se priviknuli na led koji nije isti kao u Domu sportova."

Ryan tvrdi da Medveščak još nije pokazao svoje pravo lice i nada se ostanku na pozicijama za doigravanje.

"Smatram da još nismo ispunili svoj potencijal i jako se radujemo preostalim susretima. Imamo još 16 utakmica do doigravanja i želimo ostati na pozicijama koje vode u njega. Osobno osjećam da još nisam u formi u kakvoj želim biti, ali ne mogu biti nezadovoljan jer naša linija igra jako dobro. Ligom sam doista oduševljen i ovo je definitivno najbolja liga u Europi."

Susret između Medveščaka i Dinama igra se danas od 17:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.12.2013. u 15:29
    ode zig-zagat...:)
    Obrisan korisnik