Košarka

Fenerbahče osigurao dolazak crnogorskog centra iz redova Iberostara

Branimir Korać • ponedjeljak, 03.02.2014.
Fenerbahče osigurao dolazak crnogorskog centra iz redova Iberostara
Foto: EPA

Iskusni 31-godišnji crnogorski internacionalac Blagota Sekulić do kraja sezone nosit će dres Fenerbahčea. Sekulić u Tursku dolazi nakon što su ozljede zaradili Luka Žorić i Gašper Vidmar te Obradovićeva momčad hitno treba pomoć pod obručima...

Susret protiv Armanija u Milanu za Fenerbahče nije bio loš samo iz perspektive poraza već i zbog toga što su gosti tu ostali bez dvojice igrača pod koševima. Luka Žorić je srećom lakše ozlijeđen i pauzirat će dva tjedna, no teža ozljeda pogodila je Gašpera Vidmara za kojeg je sezona po svemu sudeći završena. Dodajmo tu i od ranije ozlijeđene Oguza Savasa i Ilkana Karamana i jasno je s kakvim se problemom Obradović suočio.

Kako je riječ o igračima na centarskim pozicijama, u Istanbulu su hitno krenuli u potragu za pričuvnim rješenjem i vrlo brzo su ga pronašli u 31-godišnjem crnogorskom internacionalcu Blagoti Sekuliću.

Sekulić je dosad nosio dres Iberostara s Tenerifa gdje je bio glavni igrač i ove sezone je bilježio prosjek od 17.7 poena uz 7.1 skok po susretu u ACB ligi.

Iskusni crnogorski reprezentativac u biografiji ima upisan poveći broj klubova za koje je nastupao, no ovo će mu biti prvi odlazak u Tursku. Ranije je nosio dres Budućnosti, Partizana, AEK-a, Maroussija, PAOK-a, Real Madrida, Arisa, Albe, Vanolija iz Cremone i Murcije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.02.2014. u 06:07
    Ekspresno.
    Obrisan korisnik