Tenis

Hrvatska protiv Poljaka u Varšavi, podloga još nepoznata

Ivor Krapac • utorak, 18.02.2014.
Hrvatska protiv Poljaka u Varšavi, podloga još nepoznata
Foto: Duje Bonačić

Hrvatska reprezentacija će se u travnju u drugom kolu Prve skupine Euroafričke zone Davis Cupa sresti s Poljskom, a u utorak je objavljeno u kojem će se gradu igrati. Poljski teniski savez odlučio je za domaćinstvo prijaviti Varšavu i tamošnju dvoranu Torwar...

Manje od dva mjeseca do susreta Poljske i Hrvatske u drugom kolu Prve skupine Euroafričke zone Davis Cupa, koji će biti održan od 4. do 6. travnja, doznali smo u kojem će se gradu igrati. Poljski teniski savez prijavio je Varšavu, preciznije, tamošnju dvoranu Torwar, izgrađenu 1953. i preuređenu 1999. godine, s kapacitetom od 4838 gledatelja.

Poljska je posljednji put u toj dvorani igrala lani sredinom rujna, kada je na dvoranskoj zemlji u kvalifikacijama za Svjetsku skupinu s 4-1 izgubila od Australije. Bio je to posljednji domaći nastup Poljaka u Davis Cupu. Ranije ove sezone bili su u gostima, s pobjedom s 3-2 protiv Rusa u Moskvi u prvom kolu Prve skupine Euroafričke zone.

Podloga za ovaj susret još nije poznata. Odabir se očekuje do kraja tjedna, ali kako je izvijestio Hrvatski teniski savez, u taboru momčadi izbornika Željka Krajana očekuje se da će se Poljaci odlučiti za brzi teren.

Pobjednik travanjskog susreta Poljske i Hrvatske otići će u kvalifikacije za Svjetsku skupinu, koje su na rasporedu od 12. do 14. rujna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!