Zimski sportovi

Video: Pobjeda Sabresa uz dva boda Millera u povratku NHL-a

Željka Jurkas • srijeda, 26.02.2014.
Video: Pobjeda Sabresa uz dva boda Millera u povratku NHL-a

Slijeganjem dojmova s minulih Olimpijskih igara u Sočiju, NHL nastavlja sa završnih mjesec i pol dana regularnog dijela sezone. Buffalo Sabresi su u zadnjim trenucima utakmice izvukli pobjedu protiv Caroline...

Nakon dva i pol tjedna olimpijske stanke najbolja svjetska liga hokeja na ledu nastavila je svoj rad. U zaostaloj utakmici s početka siječnja, odgođenoj zbog vremenskih prilika, Sabresi su na domaćem ledu odmjerili snage s gostima iz Reileigha.

Svjetla reflektora na kraju susreta podijelili su vratar domaćina Ryan Miller koji je uz 36 obrana upisao i dvije asistencije, i dvostruki strijelac Christian Ehrhoff. Drugi Ehrhoffov gol došao je 44 sekunde prije isteka vremena pri izjednačenom rezultatu od dva gola u svakoj mreži. Zaobišavši vrata pucao je i odbijanjem od braniča Canesa Justina Faulka pogodio mrežu Cama Warda koji se u cijelom susretu suočio s osamnaest udaraca.

Miller je obje asistencije upisao na Ehrhoffovim golovima:“Nisam igrao u napadu otkad sam bio dijete. Bilo je odlično. I jako drago mi je vidjeti da su dečki nagrađeni za golove“, rekao je za klupske stranice.

Do prvog gola čekalo se do početka druge trećine kada udarcem s plave Ehfhoff zabija svoj peti gol sezone. Kapetan gostiju Eric Staal izjednačava rezultat tri minute prije drugog odmora. Buffalo ponovno preuzima vodstvo sredinom treće, no još brže ovoga puta gosti preko Alexandra Sjomina dolaze do drugog izjednačenja.

“Ovo nam je gorka pilula. Imali smo bolje prilike kroz sve trećine, ali dali smo njima par i oni su uspjeli kapitalizirati. Miller je bio odličan, zatvorio nas je i obranio odlična šanse“, izjavio je E. Staal.

NHL
Buffalo Sabres – Carolina Hurricanes 3:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!