Nogomet

Castro: "U dvoboju između Porta i Napolija nema favorita"

Branimir Korać • srijeda, 12.03.2014.
Castro: "U dvoboju između Porta i Napolija nema favorita"
Foto: EPA

Vrlo zanimljivo bit će u susretu osmine finala Europske lige između Porta i Napolija. Oba kluba su ove sezone nastupala u Ligi prvaka, a iz Porta poručuju kako u ovim susretima favorita neće biti...

Porto ove sezone nije briljirao u portugalskom prvenstvu, ispao je iz Lige prvaka i iz tog razloga bez posla je ostao Paulo Fonseca. Na klupi ga je zamijenio Luis Castro stručnjak koji je dosad vodio B momčad Porta.

Castro uoči prvog susreta između Porta i Napolija napominje kako očekuje vrlo izjednačene dvoboje u kojima ne vidi favorita.

"Očekuju nas vrlo teške i borbene utakmice u kojima u ovom trenutku nema favorita. Obje momčadi će igrati bez nekog velikog srljanja i očekujem izjednačene susrete", rekao je Castro najavivši ipak tako nešto oprezniju taktiku.

Portugalci cijene Napoli i s nestrpljenjem očekuju ove dvoboje.

"Na igračima se vidi da su izuzetno motivirani i da jedva čekaju početak, međutim svi smo svjesni da igramo protiv vrlo kvalitetnog protivnika. Očekujem ogromnu pomoć naših navijača, oni ne igraju, ali mogu nas natjerati da zaigramo."

Susret Porta i Napolija na Dragau se igra u četvrtak u 19 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.03.2014. u 11:34
    nadam se susretu s puno golova u obje mreže.
    Obrisan korisnik
  • etti13.03.2014. u 09:44
    Napoli je favorit, neće Porto imati što tražiti u Napulju, a danas će možda neki remi biti ili minimalna pobjeda bilo koje momčadi
    etti