Nogomet

Fabregas: "Igrali smo puno bolje nego u nekoliko prethodnih utakmica"

Branimir Korać • četvrtak, 13.03.2014.
Fabregas: "Igrali smo puno bolje nego u nekoliko prethodnih utakmica"
Foto: EPA

Barcelona je na Camp Nouu odigrala dobru utakmicu protiv Manchester Cityja, zadržala je prednost iz prvog dvoboja ova dva protivnika i plasirala se u četvrtfinale Lige prvaka. Cesc Fabregas smatra kako je dodatni plus bolja igra Barcelone nego u prošlih nekoliko susreta...

Prvi dvoboj između Barcelone i Manchester Cityja koji je odigran u Manchesteru u konačnici je odredio četvrtfinalistu. Barcelona je u Engleskoj stekla visoku prednost i iako je City prijetio u uzvratu, nije mogao do čuda.

"Jako tijesna utakmica, igrali smo protiv momčadi svjetske klase. Znali smo da nas očekuje ovakva utakmica i sjajna je stvar što smo s gostovanja donijeli 2:0 jer nikada nije lako igrati u Manchesteru. Stvorili smo mnogo prilika, nije nam dosuđen kazneni udarac te je poništen regularan gol Neymara, ali igrali smo puno bolje nego u prošlih nekoliko utakmica i to će podići momčad", rekao je Cesc Fabregas za Sky Sports.

Fabregas je priznao kako je mogao biti dosuđen i kazneni udarac za Manchester City.

"Oba kaznena udarca su mogla biti dosuđena tako da je na kraju po tom pitanju 1-1", dodao je Španjolac.

U sljedećoj fazi Lige prvaka očekuje novi težak posao protiv Top svjetskih momčadi.

"Kada igraš u Barceloni, minimum što očekuješ je finale. Znamo da će biti teško jer nas očekuju Bayern, Atletico, Real Madrid, Chelsea, sve vrhunske momčadi. Međutim dio ljudi nije očekivao da ćemo proći Manchester City, ali uspjeli smo i želimo tako nastaviti. U odličnoj smo situaciji. U finalu Kupa kralja smo, u prvenstvu zaostajemo samo četiri boda, ušli smo među osam u Ligi prvaka. Mnogo klubova bi se mijenjalo s nama", kaže Fabregas.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.03.2014. u 16:55
    istina, mnogo klubova bi se mijenjalo s vama. i dinamo i hajduk i rijeka i dragovoljac
    Obrisan korisnik