Košarka

Igor Miličić u prvoj trenerskoj sezoni postao glavni trener AZS Koszalina

Bernard Jurišić • petak, 21.03.2014.
Igor Miličić u prvoj trenerskoj sezoni postao glavni trener AZS Koszalina

Igor Miličić u prvoj sezoni u kojoj se s parketa preselio na klupu i priključio stručnom stožeru AZS Koszalina dobio je veliko povjerenje uprave. Nakon ostavke slovenskog stručnjaka Gašpera Okorna 38-godišnji Hrvat ustoličen je za novog trenera poljskog prvoligaša...

Igor Miličić novi je trener AZS Koszalina. Klub kojeg je kao igrač vodio do najvećih uspjeha u povijesti poklonio je povjerenje 38-godišnjem Hrvatu u prvoj sezoni njegove trenerske karijere.

Slovenac Gašper Okorn zbog neslaganja s upravom kluba podnio je neopozivu ostavku nakon gostujućeg poraza od Slaska iz Wroclawa u srijedu. Slask (10-12) je tom pobjedom AZS Koszalinu (9-13) pobjegao za jednu pobjedu u borbi za doigravanje, a Koszalin se nalazi na 9. mjestu upravo iza Slaska.

Miličića ne očekuje lagan posao jer su već ostali bez trojice ponajboljih igrača. Srbin Dragan Labović je tijekom sezone preselio u tursku Aliagu Petkim, Amerikanac Sek Henry suspendiran je zbog pada na dopinškom testu, a klub se ovih dana razišao i s Izraelcem Odedom Breindweinom.

Debi na klupi AZS Koszalina u ulozi prvog trenera Miličić će imati u utorak 25. ožujka protiv još jednog konkurenta za doigravanje, sedmoplasiranog Asseca iz Gdynije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!