Nogomet

Video: Ćorluka s Lokomotivom do nova tri boda i odvajanja na vrhu ljestvice

Branimir Korać • subota, 22.03.2014.
Video: Ćorluka s Lokomotivom do nova tri boda i odvajanja na vrhu ljestvice
Foto: Kristijan Komarica

Moskovski Lokomotiv nastavlja s odličnim nastupima u ruskom prvenstvu. U 22. kolu ugostio je momčad Urala i očekivano glatko slavio s 3:0 uz dobar nastup Vedrana Ćorluke...

Lokomotiv iz Moskve od studenog prošle godine ne zna za poraz. Posljednji koji mu je nanio poraz bio je Tomsk koji je bio bolji s 2:0, a nakon toga momčad Leonida Kučuka upisala je šest prvenstvenih utakmica bez poraza i zasjela na vrh ljestvice.

Posljednja pobjeda stigla je protiv Urala na domaćem stadionu gdje je Lokomotiv rutinski slavio s 3:0 i tako povećao prednost nad drugoplasiranim Zenitom na šest bodova, ali s utakmicom više.

Vedran Ćorluka u ovom susretu uspješno je odradio svih 90 minuta.

Domaćin je već do poluvremena stekao ugodnu prednost 2:0 golovima u 13. i 14. minuti. Prvo je Belozerov pogodio svoju mrežu, a zatim je N'Doye povisio na 2:0. Konačnih 3:0 postavio je Tkačev u 76. minuti.

"Od početka drugog dijela sezone igramo odlično, potpuno smo koncentrirani na svakog protivnika i svakom prilazimo s maksimalnim respektom. Nismo očekivali lagan meč i imali smo sreće da je utakmica počela tako dobro za nas. Nakon drugog gola smo malo izgubili inicijativu, ali smo se vrlo brzo vratili. Ovo je bio veliki korak prema naslovu prvaka", rekao je Brazilac Maicon.

Rusko prvenstvo, 22. kolo:
Lokomotiv Moskva - Ural 2:0

Ljestvica:
1. Lokomotiv Moskva 47
2. Zenit 41 (-1)
3. Spartak Moskva 40 (-1)
4. Dinamo Moskva 39 (-1)
...
14. Ural 18
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mithrandir23.03.2014. u 16:51
    Od Bilićeve momčadi 10-e u ligi, do vodeće pozicije i korak do naslova, u kratkom roku.
    Mithrandir