Zimski sportovi

Penguinsi ostali bez Evgenija Malkina na dva-tri tjedna

Branimir Korać • utorak, 25.03.2014.
Penguinsi ostali bez Evgenija Malkina na dva-tri tjedna
Foto: EPA

Ruska zvijezda Evgeni Malkin neće odraditi završnicu regularnog dijela sezone za Pittsburgh Penguinse i očekuje se kako će biti spreman tek za doigravanje. Problem se pojavio s ozljedom stopala, ali Malkinu će pauza dobro doći kako bi se osvježio za ono što Pense očekuje, a to je borba za Stanley Cup...

Trener Pittsburgh Penguinsa Dan Bylsma potvrdio je kako Pensi u završnici regularnog dijela sezone neće moći računati na jednog od svojih najubojitijih napadača Evgenija Malkina.

Rus je zaradio ozljedu stopala tijekom nedjeljnog poraza u derbiju protiv St. Louis Bluesa i očekuje se da će biti spreman tek za doigravanje. Riječ je o ozljedi kroz koju bi Malkin mogao igrati da je to Penguinsima neophodno, međutim nalaze se na vrhu svoje divizije i to s uvjerljivom prednosti stoga Malkin može odraditi oporavak bez dodatnih napora ili riskiranja pogoršavanja ozljede.

Umjesto njega u drugu liniju će ući Brandon Sutter koji je uspješno mijenjao Malkina dok je ovaj propuštao neke utakmice ove sezone zbog ozljede.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!