Nogomet

Biliću poraz u 90. minuti na gostovanju kod Karabukspora

Branimir Korać • petak, 28.03.2014.
Biliću poraz u 90. minuti na gostovanju kod Karabukspora
Foto: EPA

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić nije uspio doći do važna tri boda na gostovanju kod Karabukspora. Domaćin je u posve ravnopravnoj utakmici minimalno slavio s 1:0 i tako ostao u igri za četvrto mjesto...

Bešiktaš je u 27. kolu turskog prvenstva imao vrlo teško gostovanje kod Karabukspora, momčadi koja se bori četvrtu poziciju i izlaz u Europu s nekoliko klubova.

S druge strane Bešiktaš se s Galatasarayem bori za drugu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka i s obzirom na samo bod prednosti nad gradskim rivalom, Bešiktaš je tražio pobjedu kojom bi se ipak malo odvojio.

Ipak, nakon 90 minuta prilično izjednačene utakmice, Bešiktaš je upisao minimalan poraz 1:0 i to pogotkom u 90. minuti. Paradoksalno, vrijedna tri boda domaćinu donio je Nigerijac Michael Eneramo, napadač kojeg je upravo Bešiktaš posudio Karabuksporu.

Galatasaray u subotu gostuje kod Konyaspora i imat će priliku s pobjedom preskočiti Bešiktaša kojeg sljedeći vikend očekuje domaći dvoboj protiv posljednjeplasiranog Kayserispora, momčadi koja je u prošlom kolu šokirala u Istanbulu Galatasaray.

Tursko prvenstvo, 27. kolo:
Karabukspor - Bešioktaš 1:0

Ljestvica:
1. Fenerbahče 57 (+29) -2
2. Bešiktaš 50 (+20)
3. Galatasaray 49 (+25) -1
4. Kasimpasa 39 (+10)
5. Karabukspor 39 (+1)
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!