Ostali sportovi

Održano 20. stolnotenisko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom

Sportnet • nedjelja, 06.04.2014.
Održano 20. stolnotenisko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom

U organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza osoba s invaliditetom i uz domaćinstvo stolnoteniskog kluba Malinska-Dubašnica 5. i 6. travnja u Malinskoj je održano 20. stolnotenisko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom...

Na prvenstvu je nastupilo preko 150 sportaša iz 15 klubova. Novi stari prvaci Hrvatske su članovi STKOI Uriho iz Zagreba, drugoplasirana ekipa je STKOI Samobor i Sveta Nedjelja, a treća je ekipa Sokola iz Bjelovara.

U stanci natjecanja održan je revijalni meč reprezentacija Hrvatske i Srbije u konkurenciji sjedećih stolnotenisačica i stolnotenisača. Hrvatska je oba meča izgubila i to u konkurenciji žena s 1:4, a u konkurenciji stolnotenisača s 2:3.

Od 2. do 4. travnja, također u Malinskoj, održane su zajedničke pripreme trideset reprezentativaca Hrvatske, Srbije, Italije i Austrije.

Pred našim reprezentativcima u svibnju se očekuju nastupi na Otvorenom prvenstvu Slovenije u Laškom i Otvorenom prvenstvu Slovačke u Bratislavi kada će se odrediti putnici na Svjetsko prvenstvo koje će se održati krajem rujna u Pekingu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!