Rukomet

Početkom svibnja odigrat će se All Star utakmica SEHA GSS lige u Brestu

Iz Novog Sada:Danijela Lemaić • nedjelja, 13.04.2014.
Početkom svibnja odigrat će se All Star utakmica SEHA GSS lige u Brestu
Foto: Uroš Hočevar / IHF

Uoči početka finalnog susreta SEHA Gazprom South Stream lige na konferenciji za medije novinarima se obratio savjetnik Upravnog odbora Gazproma Aleksandar Meškov koji je odgovorio na sva pitanja vezana uz SEHA GSS ligu i suradnju s Gazpromom te otkrio poneke zanimljive novosti.

Savjetnik upravnog odbora Gazproma, glavnog sponzora SEHA GSS lige, Aleksandar Meškov na konferenciji za medije uoči finalnog dvoboja između Vardara i Meškov Bresta rekao je riječ, dvije o ulozi tvrtke u stvaranju SEHA GSS lige te otkrio kako će od ove godine po prvi put biti organizirana All Star utakmica regionalne lige.

Za početak Meškov je pohvalio organizaciju, kako samog završnog turnira, tako i cijelu sezonu u koju je Gazprom ušao kao glavni sponzor: "Želio bih reći kako SEHA nije uzalud pokrenula ovaj turnir, a činjenica da je Gazprom sponzor pokazuje kako je sve što rade dobro. Sve utakmice na Final Fouru su na vrlo visokom nivou. Želio bih se zahvaliti Srpskoj federaciji, koja je sudjelovala u organizaciji koja je odlična, kao i svim predstavnicima klubova."

"Konačna odluka gdje će se igrati sljedeća završnica će stići kada napravimo plan za sljedeću godinu, naravno, postoji mnogo zainteresiranih strana", rekao je Meškov o sljedećem Final Fouru.

Savjetnik Upravnog odbora osvrnuo se na želje drugih država za ulaskom u ligu, kao i koje su ideje postojale u prvom dijelu sezone: "Odnos SEHA-e i EHF-a je vrlo dobar i smatram kako oni jako pažljivo prate što se događa u ovoj Ligi. Što se tiče ulaska novih ekipa, Slovenija i Mađarska žele ući u Ligu i o tome će uskoro biti više novosti. Također, imali smo želju da uđe jedan ruski klub, točnije. Čehovski Medvedi, ali nažalost klub se ugasio."

"Dogovorena je All Star utakmica na našu molbu i ona će se odigrati 2. svibnja u Brestu povodom 20. obljetnice smrti Anatolija Meškova koji je osnovao BGK Meškov Brest", otkrio je Meškov novost u SEHA GSS ligi, a čast da vodi All Star momčad u tom susretu početkom svibnja dobio je Zagrebov trener Boris Dvoršek.

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Lovro-ZG14.04.2014. u 11:37
    Lijepa gesta uz All-Star, mogle bi se sastavit odlične ekipe za tu tekmu. A i bit će zanimljivo vidit Dvoršeka s boljim igračima.
    Lovro-ZG