Rukomet

Rukometni turnir na pijesku od ove godine i u Splitu

Sportnet • nedjelja, 04.05.2014.
Rukometni turnir na pijesku od ove godine i u Splitu

Kako rukomet na pijesku postaje sve popularniji tako ni rukometnih turnira na pijesku više ne nedostaje, stoga će ovoga ljeta pjeskaši posjetiti i Split gdje će zaigrati i sudjelovati na novom turniru pod nazivom Split Calling.

Grad Split od ove godine postaje i grad rukometa na pijesku. Rađa se, naime, novi veliki i na ovim prostorima možda i najveći rukometni turnir na pijesku. Veličanstveno bi trebalo biti ovoga ljeta u gradu podno Marjana s obzirom na lokacije u samome centru grada Splita, pravom vremenu natjecanja u samom srcu turističke sezone te bogatom novčanom nagradnom fondu koji je premašio gotove sve nagradne fondove ostalih turnira. Rukometni turnir Split Calling tako se promiče u neosvojivu tvrđavu rukometa na pijesku.

Organizatori natjecanja ne kriju zadovoljstvo učinjenim do sada te uz jako velike napore pripreme projekta privode kraju te također otkrivaju kako je turnir jako skup, kako su se u njegovu pripremu uključili kvalitetni ljudi koji jako dobro odrađuju svoj posao vezano za organizaciju samoga natjecanja, a s obzirom da je rukomet na pijesku velika nepoznanica za većinu Hrvata, a pogotovo za Splićane najavljuje se velika medijska promidžba natjecanja kojom će se animirati Splićani i turisti da posjete nešto novo što je jako atraktivno u njihovu gradu te stoga uspjeh ne bi trebao izostati.

Uvjeti u Splitu su idealni za jedno ovakvo natjecanje te organizatori poručuju kako imaju jako veliku sreću što su za održavanje natjecanja dobili terene Tenis kluba Split na Firulama koji će biti prilagođeni rukometu na pijesku. Također, organiziran je kako cjelodnevni tako i večernji program uz puno zabavnih sadržaja za sve sudionike natjecanja svakoga dana, dogovoreni su i TV prijenosi uz live streaming.

Sam program će se održavati na dva terena te će počinjati u 10 sati ujutro i završavati u 22 sata svakoga dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!