Tenis

Dodig probao, ali ozljeda je ipak bila jača

Branimir Korać • ponedjeljak, 26.05.2014.
Dodig probao, ali ozljeda je ipak bila jača
Foto: EPA

Ivan Dodig oprostio se od ovogodišnjeg Roland Garrosa i zaputio se na rehabilitaciju. Problemi s desnim ramenom i leđima ipak su bili preveliki i morao je predati meč prvog kola već u ranoj fazi...

Nakon što je otkazao parove, već tada je bilo jasno da će teško izdržati i u pojedinačnom turniru. Probao je odraditi prvi meč u singlu, ali na terenu je izdržao tek 15-ak minuta.

Dodig se odlučio za predaju nakon što je uzeo svoj servis gem za 2:2, međutim iako u dotadašnjem dijelu meča nije bilo breakova, hrvatskom tenisaču bilo je jasno da u takvom stanju ne može doći do pobjede i da može samo dodatno pogoršati situaciju.

Tako je za njega nastup u Roland Garrosu završio gotovo i prije nego što je u potpunosti i počeo, nadao se prolasku nekoliko kola i u konkurenciji parova i u pojedinačnoj konkurenciji, a na kraju će samo kratko vrijeme provesti na terenu.

Španjolac Marcel Granollers bio je protivnik s kojim je Dodig imao šanse i mogao se nadati prolazu, međutim ozljeda je ipak bila jača.

Roland Garros, prvo kolo:
Marcel Granollers (Španjolska) - Ivan Dodig (Hrvatska) 2:2 predaja Dodig.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.05.2014. u 16:15
    kad pripreme nisu kvalitetno odrađene, onda slijedi mali milijun problema...a nista, nadajmo se oporavku do wimbledona jer tamo se ipak najbolje osjeca a i ima hrpu bodova za braniti i u singlu i u paru..
    Obrisan korisnik