Tenis

Petra Martić predajom završila nastup na Roland Garrosu

Jelena Bagarić • utorak, 27.05.2014.
Petra Martić predajom završila nastup na Roland Garrosu
Foto: EPA

Nakon što je otkazala igru parova kao i Ivan Dodig, Petra Martić je u prvom kolu Roland Garrosa kod rezultata 5:0 predala meč Ukrajinki Eleni Svitolini. Martić je već prije najavila kako ima problema sa zglobom desne ruke.

Bol je ipak bila jača od hrvatske tenisačice Petre Marić koja je u prvom kolu Roland Garrosa predala meč 33. igračici svijeta, Ukrajinki Eleni Svitolini. Prije starta drugog Grand slama sezone Martić je otkazala parove, ali je ipak odlučila pokušati odigrati u singlu.

Međutim, bol u zglobu desne ruke očito je bila snažna te je Martić kod 5:0 za Svitolinu odlučila predati meč. Ukrajinka je za 24 minute osvojila pet gemova bez skoro ikakvog otpora Martić. Kod rezultata 4:0 Martić je čak izborila break loptu, no nije ju realizirala. A nakon što je idući gem izgubila bez osvojenog poena odlučila se na predaju.

Na posljednjem turniru prije Roland Garrosa u Nürnbergu predala je u četvrtfinalu bez borbe i rekla kako ima problema sa zglobom te da će nastojati sanirati ozljedu do nastupa na Roland Garrosu, međutim nije uspjela.

Roland Garros, prvo kolo:
Petra Martić (Hrvatska) - Elena Svitolina (Ukrajina) 0:5 predaja Martić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.05.2014. u 22:37
    Šteta..iskreno sve da je i zdrava mislim da bi teško prošla..bitno da nekako vrati samopouzdanje i da se vrati na stare staze jer ne vjerujem da se jednostavno može samo tako izgubit na turnirima..drž se Petra i želim ti brz oporavak.
    Obrisan korisnik