Tenis

Tomljanović: "Vrlo sam razočarana, ali iz poraza najviše naučim"

Iz Pariza:Maja Giljanović • nedjelja, 01.06.2014.
Tomljanović: "Vrlo sam razočarana, ali iz poraza najviše naučim"
Foto: Maja Giljanović

Najbolja hrvatska tenisačica Ajla Tomljanović očekivano je na konferenciju za novinare stigla vrlo razočarana nakon poraza u četvrtom kolu od Carle Suarez-Navaro...

Iza Vas je izvrstan tjedan na Roland Garrosu? "Samo što ja trenutno ne vidim ništa pozitivno, vrlo sam razočarana, jako mi je žao što nisam pružila više, što nisam igrala bolje. S jedne strane igrala sam previše defenzivno, a s druge sam previše griješila".

Danas protiv Carle Suarez-Navarro nije išlo, ali do Španjolke nanizali ste bivšu pobjednicu Francescu Schiavone, Elenu Vesninu i treću tenisačicu svijeta Agnieszku Radwansku. "Istina je da iz Pariza mogu otići u globalu zadovoljna, pokazala da se mogu nositi s ponajboljim curama. I danas sam imala svoje šanse, ali možda i stoga što mi je ovo već četvrti meč u tjedan dana nisam reagirala na pravi način. Stajala mi je daleko iza osnovne linije, trebala sam više miksati, igrati kraće kroseve. U drugom setu dobro sam počela, bila sam agresivnija, ali nedostajalo bi je brzine u koraku".

"U ovih tjedan dana dokazala sam i sebi i drugima da mogu, da je moja igra dovoljno dobra da se nosim sa svima. Nastavit ću raditi kao dosad, kako treba, prostora za napredak ima. Uostalom iz poraza najviše naučim, doći će nova šansa". zaključila je 21-godišnjakinja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • chepo02.06.2014. u 18:33
    Sportnetovi fotografi se slobodno mogu zaposliti u playboju
    chepo
  • teniosac01.06.2014. u 18:46
    šteta,bila je lijepa prilika za zbilja veliki rezultat..
    teniosac
  • Kojot_5001.06.2014. u 18:00
    S ovakim razmišljanjem sigurno može daleko! Samo red,rad i disciplina i rezultati će doći
    Kojot_50