Nogomet

Brazilski napadač nakon deset minuta napustio trening

Niko Rukavina • ponedjeljak, 16.06.2014.
Brazilski napadač nakon deset minuta napustio trening
Foto: EPA

Jedan od najvećih aduta domaćina, korpulentni Hulk, nakon samo 10 minuta šepajući je napustio posljednji trening brazilske reprezentacije. Dvojbeno je hoće li nastupiti u utorak u utakmici protiv Meksika.

Nakon samo 10 minuta treninga, krilni napadač Brazila bio je prisiljen napustiti trening zbog ozljede mišića lijeve noge. Liječnička služba mu je na licu mjesta pokušala sanirati ozljedu, međutim Hulk je teren ipak napustio šepajući. Pod upitnikom je njegov nastup u utorak na stadionu Castelau kada će se Brazilu suprotstaviti Meksiko.

Tijekom ponedjeljka će se zasigurno znati više informacija. Ukoliko Hulk u utorak neće biti u mogućnosti istrčati na teren stadiona u Fortalezi, Scolari će morati pronaći alternativno rješenje. Na utakmici otvaranja Hulka je zamijenio 27-godišnji Bernard, međutim, inozemni mediji špekuliraju kako je Willian izglednija opcija. Čak se spominje i Ramires, no u toj situaciji bi Scolari vjerojatno modificirao ustaljenu 4-3-3 formaciju.

Hulk je u 36 nastupa za seniorsku reprezentaciju Brazila zabio devet pogodaka. Najčešće je igrao na poziciji desnog krilnog napadača.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.06.2014. u 01:51
    jbt sportnet postali ste ko net.hr kakve su ovo pizdarije od vijesti?
    Obrisan korisnik