Nogomet

Pepeu i Pereiri po jedna utakmica suspenzije

Josip Piršljin • četvrtak, 19.06.2014.
Pepeu i Pereiri po jedna utakmica suspenzije
Foto: EPA

Nogometaši Portugala i Urugvaja, Pepe i Pereira, dobili su od strane Fife po jednu utakmicu suspenzije nakon što su u prvom kolu Svjetskog prvenstva zaradili crvene kartone.

Portugal će u sljedećoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Brazilu biti bez svog braniča Pepea. Igrač Real Madrida zaradio je isključenje na utakmici s Njemačkom poslije okršaja s Müllerom, te je Fifa odlučivala o suspenziji.

Nije se išlo u dodatno kažnjavanje Pepea, propustit će samo jednu utakmicu. Njegova reprezentacija se u nedjelju suprotstavlja Sjedinjenim Američkim Državama i treba joj pobjeda kako bi zadržala šanse za prolaskom skupine.

Jednu utakmicu zabrane igranja dobio je i urugvajski nogometaš Maxi Pereira. On je, frustriran rezultatom dvoboja s Kostarikom, u zadnjim minutama udario Joela Campbella, te mu je pokazan izravni crveni karton.

Pereira će tako biti na tribinama kada će njegov Urugvaj odmjeriti snage s Engleskom u drugom kolu skupine. I jedna i druga momčad moraju razmišljati isključivo o pobjedi ako misle igrati u osmini finala Mundijala.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!