Tenis

Čilić: "I protiv Maurera mogu se nadati dobrom rezultatu"

Ivana Strahija • utorak, 24.06.2014.
Čilić: "I protiv Maurera mogu se nadati dobrom rezultatu"
Foto: Dejan Popek

U prvom kolu Wimbledona Marin Čilić je odradio dobar meč protiv Francuza Paul-Henrija Mathieua, iako su četiri odigrana seta bila tijesna....

Protiv Paul-Henrija Mathieua Marin Čilić je izborio prolazak u drugo kolo elitnog turnira, a svojom je igrom hrvatski tenisač izuzetno zadovoljan: "Kao što sam očekivao, Mathieu je igrač koji može igrati jako dobar tenis. Bio je u svjetskom vrhu prije par godina i nije to zaboravio. U meč sam ušao maksimalno motiviran i odigrao sam dobro od početka do kraja. Izgubio sam drugi set, ali bez izgubljenog servisa."

Za navijače

Na adresi www.marin-cilic.net navijači će moći pronaći sve informacije vezane uz karijeru Marina Čilića, novosti i najave, a sam se tenisač nada da će time biti zadovoljni navijači i ljubitelji tenisa.

Čilić je bio i samokritičan: "Možda u tom tie-breaku jesam zaredao s par promašenih prvih servisa, no ostalo je bilo odlično. Veselim se idućem meču, nadam se da mogu nastaviti sa sjajnom igrom."

Slijedi drugo kolo, protiv Austrijanca Andreasa Haider-Maurera: "Jednom sam igrao s njime i izgubio u Beču, prije par godina. Ima odličan servis i vrlo je agresivan u svojim udarcima."

No, Čilić zna što treba: "Moram biti koncentriran na svoju igru, pokušati servirati što je moguće bolje. Reternirao sam u prvom kolu vrlo dobro, na vrhunskoj razini, mislim da se i protiv Maurera mogu nadati dobrom rezultatu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!