Rukomet

Silvio Ivandija stigao na klupu GRK Varaždina

Zvonka Keliš • utorak, 01.07.2014.
Silvio Ivandija stigao na klupu GRK Varaždina
Foto: Hrvoje Knežević

Momčad GRK Varaždina dobrano je zakoračila u planove za novu sezonu te je tako na klupu dovela iskusnog hrvatskog trenera Silvija Ivandiju koji bi ekipi trebao pomoći u pokušaju lova SEHA GSS lige. Također, Varaždinci već kroje i momčad s kojom će zakoračiti u sezonu pred nama.

Nakon što su Varaždinci pokazali što sve znaju i umiju u službenom dijelu Premijer lige protekle sezone kada su osigurali uvjerljivo prvo mjesto, u Ligi za prvaka zahvalili su se dotadašnjem treneru Alana Belku te je momčad do kraja sezone u ulozi trenera-igrača vodio bivši hrvatski reprezentativac Zoran Jeftić. No, GRL Varaždin je po isteku sezone krenuo u pronalazak novoga trenera, a istog je pronašao u Silviju Ivandiji.

Varaždinci su na koncu sezonu iza nas završili na trećem mjestu Lige iza novog-starog hrvatskog prvaka CO Zagreba te viceprvaka našičkog Nexea, a iako su pokazali kako se dobro mogu boriti i za drugo mjesto koje vodi u SEHA GSS ligu ove sezone Dabrovi nisu uspjeli napraviti pravi mali podvig, ali upravo to žele učiniti već one sljedeće s Ivandijom na klupi.

Ivandija je iskusni hrvatski rukometni trener, bivši hrvatski rukometaš i reprezentativac koji je svoju trenersku karijeru, između ostalog proveo i u Kataru, ali je predvodio i klubove Dubrave, Osijeka i Karlovca te Izviđača iz Ljubuškog, a vodio je i hrvatsku kadetsku reprezentaciju.

S rukometašima GRK Varaždina Ivandija će na pripreme krenuti krajem srpnja, a u klupskim redovima događaju se i promjene pa je tako Dominik Mišković već ranije dogovorio odlazak u Maribor, dok je vratar Tomislav Balent također krenuo put Slovenije. Dres Varaždina naredne sezone neće nositi ni Alen Melnjak ni Alen Grd stoga Varaždinci rade na dolasku novih igrača, a stižu tako dva vratara Mislav Lončar i Matija Špikić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.07.2014. u 22:54
    o da , s tim golmanima sigurno ulazite u SEHA ligu , ma bravo !!!!!!
    Obrisan korisnik