Nogomet

Larsson: "Brazil će se bez problema oporaviti za susret za treće mjesto"

Branimir Korać • petak, 11.07.2014.
Larsson: "Brazil će se bez problema oporaviti za susret za treće mjesto"
Foto: EPA

Bivši švedski reprezentativac Henrik Larsson tvrdi kako Brazil neće imati problema u oporavku od teškog dvoboja protiv Njemačke i visokog poraza 7:1. Larsson smatra da će Brazil biti potpuno spreman za susret za treće mjesto...

Iako je poraz 7:1 bacio cijeli Brazil u očaj, Henrik Larsson tvrdi da Nizozemska neće imati lagan posao u susretu za treće mjesto. Nekadašnji napadač Celtica i švedske reprezentacije smatra da će se Brazilci bez problema oporaviti i biti opasan protivnik Nizozemskoj.

"Ne bi trebao biti poseban problem oporaviti se i u pravom izdanju ući u susret protiv Nizozemske. Brazilci su jako ponosan narod i za njih je vrlo važno da u pozitivnom tonu završe nastup na Svjetskom prvenstvu", smatra Larsson.

Larsson je sa Švedskom igrao u susretu za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u SAD-u kada je poražen od Brazila u polufinalu golom Romarija u završnici susreta. U utakmici za treće mjesto Šveđani su lakoćom dobili Bugare s 4:0.

"Bila je to utakmica u kojoj smo svakako željeli pobjedu. Sjećam se da smo odmah nakon poraza od Brazila pričali o utakmici za broncu jer nismo željeli kući praznih ruku. Odmah smo se počeli mentalno pripremati za tu utakmicu i to je bilo vidljivo od prve minute. Bili smo željniji pobjede nego Bugari. Biti četvrti i završiti bez medalje nakon što se došli tako daleko, nije nešto na što će bilo tko pristati."

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.07.2014. u 20:49
    nizozemci će pobjediti,nema šanse da se ovi manekenčići iz brazila oporave nakon njemačkog panzera
    Obrisan korisnik
  • Sensation11.07.2014. u 19:01
    kakva ce to tekma biti!!! brazilci se boje izaci na teren nakon onog debakla...a van gaalu je tekma za trece mjesto ionako bezveze.. ocekujem spektakl!
    Sensation