Nogomet

Video: Milan visoko poražen u Torontu od Olympiakosa

Branimir Korać • petak, 25.07.2014.
Video: Milan visoko poražen u Torontu od Olympiakosa
Foto: EPA

Nogometaši Milana odigrali su prvu jaču utakmicu na ovim pripremama nakon dvije pobjede protiv talijanskih niželigaša i odmah su upisali visoki poraz. Protivnik je bio Olympiakos koji je slavio s glatkih 3:0...

Milan i Olympiakos odradili su pripremnu utakmicu u Torontu, a bolji su bili Grci s uvjerljivih 3:0. Prva teža utakmica Filippa Inzaghija na klupi Rossonera završila je visokim porazom i pred njim je puno posla.

Grčki prvak poveo je u 17. minuti pogotkom Alejandra Domingueza koji je primio loptu na prsa i zatim iz voleja pucao u bliži kut gola Gabriela.

Do kraja prvog dijela Olympiakos je imao još nekoliko prilika za pogodak, najbliži tome bio je Athanasios Papazoglou, ali Andrea Poli izbio je loptu s gol-linije.

Odmah na početku drugog dijela Olympiakos povećava vodstvo. S lijeve strane ubacio je Arthur Masuaku, u sredini je loptu primio Dimitrios Diamantakos i lakoćom poentirao za 2:0.

Milan je tu zaigrao bolje i bio je opasniji u nastavku susreta, ali do pogotka nije mogao doći. Čak štoviše, primio je još jedan i to u 78. minuti kada je Andreas Bouchalakis krasnim udarcem s 30 metara povisio na konačnih 3:0.

Milan - Olympiakos 0:3

Milan: Gabriel (Michael Agazzi, 66) - Daniel Bonera (Alex, 66), Adil Rami (Philippe Mexes, 66), Michelangelo Albertazzi, Cristian Zaccardo (Mattia De Sciglio, 76), Bryan Cristante, Andrej Modić (Riccardo Saponara, 84), Andrea Poli (Luca Lotti, 77), Giampaolo Pazzini, Stephan El Shaarawy, Mbaye Niang (Keisuke Honda, 77).

Olympiakos: Roberto Gago - Eric Abidal, Kostas Manolas, Arthur Masuaku (Gevorg Ghazaryan, 75), Omar Elabdellaoui (Leandro Salino, 76), Andreas Samaris, Pajtim Kasami (Andreas Bouchalakis, 62), Alejandro Domínguez (Javier Saviola, 64), David Fuster (José Cholevas, 45), Mathieu Dossevi (Dimitrios Siovas, 62), Athanasios Papazoglou (Dimitrios Diamantakos, 45).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.07.2014. u 14:25
    InZaGi Je SmEćE oD TrEnErA...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.07.2014. u 14:06
    Nez o cemu pricas?Kranjčar se odnosi na Niku Kranjčara,ne na CIcu.Priirodan put?Pomocni trener u Red Bullu i 5 utakmica u21 repke.Stvarno trnovit put
    Obrisan korisnik
  • zovche25.07.2014. u 13:29
    Niko je barem prosao prirodan put razvoja kao trenera i kao takav je veci strucnjak nego svi nasi kvazi treneri ukljucujuci tvog kranjcara... moze vas sramota biti vise pljuvati po covjeku koji kako god napravio veci rezultat nego spanjolska, engleska, italija i mnogi drugi...
    zovche
  • Obrisan korisnik25.07.2014. u 13:11
    Milanova prva postava nije trenutno ništa posebno, ali kad igraju samo 2-3 iz prve i sve ostalo zamjene, od čega par juniora, nije ni čudno... a i doputovali su tek 2 dana ranije... kako god, nebitno sve osim ovog zadnjeg gola koji je vauuu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.07.2014. u 12:21
    Kako su krenuli s ovim kvazi trenerima,mislim da im je sljedeci veliki znalac Niko Kovac
    Obrisan korisnik