Nogomet

Video: Inter bolji od Real Madrida, Henryjevi Red Bullsi svladali Arsenal

Ante Zovko • nedjelja, 27.07.2014.
Video: Inter bolji od Real Madrida, Henryjevi Red Bullsi svladali Arsenal
Foto: EPA

Bez Matea Kovačića, Inter je na američkoj turneji u skupini A International Champions Cupa svladao Real Madrid za koji nisu igrali brojni prvotimci koji se još nalaze na odmoru. Arsenal je igrao u sastavu koji je blizu udarnom, ali je poražen od New York Red Bullsa predvođenih bivšim kapetanom Topnika.

Inter je dobio Real Madrid na jedanaesterce nakon što je utakmica završila 1:1. Gareth Bale postigao je čudesan pogodak iz daljine, a izjednačio je Mauro Icardi s bijele točke.

Nemanja Vidić je izborio jedanaesterac i propustio ga realizirati, kad je pričuvni vratar Jesus Fernandez obranio njegov udarac i onaj Marca Andreollija.

Talijanska momčad ipak je slavila na kraju nakon što su udarci Isca i Asiera Illarramendija obranjeni, a Omar Mascareli je gađao pored okvira.

Walter Mazzarri ranije je najavio da neće stavljati Matea Kovačića u sastav zbog manjih problema s listom.

Arsenal je u New Yorku igrao prijateljski susret s Red Bullsima za koje nastupa njegova legenda Thierry Henry. Topnici su poraženi 0:1 zahvaljujući pogotku bivšeg napadača Manchester Cityja Bradleyju Wright-Philipsu.

Od igrača koji su nastupali na Svjetskom prvenstvu, za Arsenal su igrali samo Jack Wilshere i Santi Cazorla, dok njemački slavljenici Mesut Özil, Lukas Podolski i Per Mertesacker nisu uopće otputovali u SAD.

Arsenal će 2. kolovoza ugostiti Benficu na Emirates Cupu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.07.2014. u 23:16
    inter ove sezone osvaja ligu prvaka
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.07.2014. u 18:58
    Jel to Bale ima rajf?... Nego, krasno ga je zavario... Ni penal nije bio loš.
    Obrisan korisnik