Nogomet

Video: Roma svladala madridski Real, Manchester United slavio nakon kaznenih udaraca

Mihaela Bradovski • srijeda, 30.07.2014.
Video: Roma svladala madridski Real, Manchester United slavio nakon kaznenih udaraca
Foto: EPA

Manchester United i Roma slavili su u noćašnjim susretima International Champions Cupa. United je nakon kaznenih udaraca bio bolji od milanskog Intera, a Roma je ostvarila minimalnu pobjedu protiv Real Madrida...

Manchester United i Inter odigrali su bez pogodaka u Washingtonu nakon 90 minuta, a odluka o pobjedniku pala je nakon kaznenih udaraca. Tu je uspješniji bio United koji je s 5:3 stigao do pobjede.

Tijekom susreta obje obrane odradile su vrlo dobar posao i pogoci su izostali. Prilikom izvođenja kaznenih udaraca Young, Hernandez, Cleverley, Kagawa i Fletcher bili su precizni kod Uniteda, na drugoj strani su pogađali Guarin, M'Vila i Taider, a presudio je promašaj Andreollija u četvrtoj seriji. Mateo Kovačić nije nastupio za Inter.

"Jako sam zadovoljan, mislim da je ovo naša najbolja utakmica dosad. Oni su samo jednom, zapucali na naš gol i to iz slobodnog udarca dok smo mi imali šest-sedam šansi. Imali smo puno bolji posjed lopte nego u prijašnjim susretima i sve smo bolje pokrivali", rekao je nakon susreta Louis van Gaal.

Luka Modrić odradio je dobre 73 minute, međutim Real Madrid je poražen od Rome s minimalnih 1:0. Pobjednički pogodak za Rimljane postigao je Francesco Totti u 58. minuti susreta nakon što je prvo propustio loptu na krilo do Florenzija, a zatim na njegov ubačaj pogodio mrežu.

Madriđani su imali više prilika i bili opasniji, međutim Romina obrana na čelu s odličnim Benatijom odrađivala je odličan posao.

Valencia je u sklopu Copa Euroamericane igrala protiv Universidad Catolice i poput Reala upisala minimalan poraz.

Španjolci su od 39. minute igrali s igračem manje nakon što je Antonio Barragan zaradio drugi žuti karton, no unatoč tome izdržala je do posljednjih trenutaka susreta.

Ipak u 89. minuti Alvaro Ramos ubacio je za Josea Luisa Munoza koji postiže pogodak za pobjedu Čileanaca.

Rezultati:
Manchester United - Inter 5:3 (0:0) kazneni udarci
Real Madrid - Roma 0:1
Universidad Catolica - Valencia 1:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.07.2014. u 10:45
    Majstor je majstor. I kad neće moći potrčati, Totti će biti bolji od 70% igrača... Nogometna inteligencija je nešto što se ne može utrenirati. Ili je imaš ili nemaš.
    Obrisan korisnik