Nogomet

Tudor: "Uvjeren sam da će moji igrači dati svoj maksimum, vidjet ćemo hoće li biti dovoljno"

Branimir Korać • srijeda, 30.07.2014.
Tudor: "Uvjeren sam da će moji igrači dati svoj maksimum, vidjet ćemo hoće li biti dovoljno"

Hajduk u četvrtak već od 14 sati i 30 minuta po hrvatskom vremenu igra prvu utakmicu trećeg pretkola Europske lige u Karagandyju protiv Šahtera. Igor Tudor vrlo cijeni momčad Šahtera, no poručuje da će njegovi igrači pružiti svoj maksimum...

Šahter je možda nepoznanica za širu javnost, ali ne i za Igora Tudora. Trener Splićana tvrdi kako je dobro upoznao Kazahstance i da su odlična momčad.

"Naravno, proučio sam momčad Šahtera i vidio nekoliko njegovih utakmica, mislim da je to vrlo dobra momčad. Šahter posjeduje kvalitetu i iskusne igrače. Većinom su to igrači od 25 do 30 godina što su najbolje godine. Momčad ima iskustvo iz Europske lige od prošle godine što je još jedan pokazatelj kako je Šahter kvalitetna momčad. U Europsku ligu se ne ulazi slučajno", rekao je Tudor na današnjoj pressici.

Na pitanja o igri protiv Šahtera te o najsvježijem dolasku Artema Milevskog, nije htio odgovarati.

"To nisu stvari o kojima bih govorio na konferenciji za medije, to je ono što ću reći svojim igračima u svlačionici. O Milevskom ćemo razgovarati nakon utakmice, sada nije vrijeme za to."

Ostaje otvoreno pitanje hoće li Hajduk uspjeti preskočiti Kazahstance, Tudor je jedino mogao obećati maksimalan angažman.

"Očekujem da odigramo dobru utakmicu, postoji uzvrat tako da ništa neće biti odmah riješeno. Uvjeren sam da će moji igrači dati svoj maksimum, a hoće li to biti dovoljno za prolaz, to ćemo vidjeti nakon idućeg četvrtka."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!