Košarka

Tony Parker produžio ugovor sa San Antonio Spursima

Mihaela Bradovski • subota, 02.08.2014.
Tony Parker produžio ugovor sa San Antonio Spursima
Foto: EPA

San Antonio Spursi osigurali su ostanak Tonyja Parkera u svojim redovima do 2018. godine. Parker je potpisao produženje ugovora na još tri sezone, a prema informacijama koje dolaze iz američkih medija za to će dobiti 43.3 milijuna dolara...

Ostanak Tonyja Parkera u San Antonio Spursima nešto je što se i očekivalo, a službena potvrda stigla je u petak kada su Spursi objavili da je dogovor postignut.

Iako San Antonio nije objavio detalje već je potvrdio potpis višegodišnjeg ugovora, ESPN iz svojih izvora saznaje kako je riječ o trogodišnjem ugovoru vrijednom 43.3 milijuna dolara.

Parker će tako najvjerojatnije cijelu NBA karijeru provesti u San Antoniju gdje uje bio u svih svojih dosadašnjih 13 sezona. Sa Spursima je osvojio četiri od njihovih pet NBA naslova, a posljednji ove godine kada su u finalu nadigrali Miami Heat.

32-godišnji Parker prošle sezone prosječno je postizao 16.7 poena i dijelio 5.7 asistencija tijekom 29 minuta u prosjeku u igri.

Osim Parkera ugovore su potpisali i Gregg Popovich, Boris Diaw, Patty Mills i Matt Bonner, a očekuje se kako će to vrlo brzo učiniti i Kawhi Leonard.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!