Nogomet

Ademi: "Nema podcjenjivanja, Aalborg je odlična momčad"

Branimir Korać • ponedjeljak, 04.08.2014.
Ademi: "Nema podcjenjivanja, Aalborg je odlična momčad"
Foto: EPA

Dinamo u srijedu u Maksimiru dočekuje danskog prvaka Aalborga u uzvratu trećeg pretkola Lige prvaka. Modri cijene Dance i tvrde kako neće podcijeniti ovako dobru i uigranu momčad...

Arijan Ademi i Marcelo Brozović u dobrom raspoloženju dočekuju Aalborg. Dvojac iz veznog reda Modrih pun optimizma dočekuje danskog prvaka iako su svjesni da ih očekuje težak posao.

"Sigurni smo da nas očekuje teška utakmica. Aalborg je pokazao u Danskoj, posebno u prvom poluvremenu, da je kvalitetna momčad i da nas očekuje još 90 teških minuta. Uigrani su, vidi se da su dugo zajedno i ne smijemo ih podcijeniti jer su stvarno odlična momčad. I oni su zaslužni što smo slabije odigrali prvo poluvrijeme u Danskoj", rekao je Ademi, a prenosi službena stranica Dinama.

Brozović je svjestan kako je Dinamo u Danskoj odigrao vrlo slabih 45 minuta i to se ne smije ponoviti.

"Nakon susreta smo razgovarali i vjerujemo da više nećemo ponoviti iste pogreške. Nismo dobro krenuli, bili smo u grču i nepotrebno griješili, ali drugo poluvrijeme je već bilo bolje, postigli smo gol i bili dosta kvalitetniji."

Brozović je bio strijelac u prvom susretu i ima recept za pobjedu i u uzvratu.

"Nije važno tko će zabiti, najvažnije je da prođemo dalje i osiguramo jesen u Europi. Bilo je očito da se Danci pogube kada ih se visoko pritisne i šteta što nismo došli do još kojeg pogotka. Vjerujem da ćemo u Zagrebu dokazati da smo bolji i izboriti prolaz. Pratimo i druge rezultate, međutim ne zamaramo se previše. Naravno, dobro bi nam došlo da smo nositelji u play-offu."

Ademi je zadovoljan svojom igrom i tvrdi da se momčad sve bolje slaže i da je sve uigranija.

"Zadovoljan sam svojim nastupima iako sam igrao jako dobro i kod trenera Čačića. Svi se polako dižemo, stigli su novi igrači s kojima se sve bolje razumijemo na terenu i vjerujemo da ćemo biti sve bolji. Nadam se da ćemo imati i što veću podršku s tribina, potrebni su nam navijači", dodaje Ademi.

Susret između Dinama i Aalborga na rasporedu je u srijedu od 20:45 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!