Košarka

Repeša se zahvalio Planiniću i Pilepiću, u Pau putuje 15 igrača

Branimir Korać • srijeda, 06.08.2014.
Repeša se zahvalio Planiniću i Pilepiću, u Pau putuje 15 igrača
Foto: Ivana Karačić

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša skratio je popis kandidata za odlazak u Španjolsku sa 17 na 15. Svjetsko prvenstvo, ili po novom Svjetski kup, neće vidjeti Fran Pilepić i Darko Planinić...

Kao što je i najavljeno, Jasmin Repeša nakon zatvorene prijateljske utakmice protiv Makedonije skratio je popis kandidata za odlazak u Španjolsku. Na turnir u Pau neće voditi Frana Pilepića i Darka Planinića.

U Pau putuju Roko Leni Ukić, Oliver Lafayette, Rok Stipčević, Krunoslav Simon, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Luka Babić, Damjan Rudež, Dario Šarić, Mario Delaš, Miro Bilan, Damir Markota, Ante Tomić, Luka Žorić i Lukša Andrić.

Hrvatska će u Francuskoj 8. kolovoza igrati protiv domaćina, dan kasnije protivnik je Srbija, a posljednjeg dana turnira igrat će protiv reprezentacije Grčke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.08.2014. u 16:23
    po mome mišljenju će ipak Stipčević otpast. Zato što može Simon "pokrpat" jedinicu za silu. A slažem se da ja Babić bolji igrač od Stipčevića. Ostala dvoica koja otpdaju, mislim da svi znamo.
    Obrisan korisnik
  • sportoz07.08.2014. u 14:52
    Mislim da su očiti kandidati za dvije preostale "zahvalnice" Andrić (šta taj uopće radi na pripremama???) i Delaš. Treća je malo problematičnija. Babić je sigurno bolji igrač, ali je Stipčević play, a tu smo tanki...
    sportoz
  • Obrisan korisnik07.08.2014. u 10:34
    Šarić već jest igračina. Ostao bi igračina čak i da ostanena sadašnjem nivou, a neće, već će još napredovati.
    Obrisan korisnik
  • Josippo07.08.2014. u 09:31
    Repesa sastavlja taktiku on najbolje zna tko mu treba da odigraju sto je zamislio. Tip je zasluzio povjerenje. da je Tomas zdrav, bit ce valjda za olimpijadu,dotad ce i Hezonja i Saric sazriti u igracine. Tomic i Ukic ce jos biti dobri a Bogdanovic i Rudez sa NBA iskustvom jos bolji. Bit cemo... [više na forumu]
    Josippo
  • Obrisan korisnik07.08.2014. u 07:59
    Umjesto da se veselite što su Šarić i Hezonja čvrsto među 12, vi ste našli opet sraćkati po par igrača koji su ostali među 15. Prazna vam je čaša momci. Toliko kenjati po Stipčeviću nije zdravo ... kao da je on kriv što nemamo 5-6 vrhunskih playeva.
    Obrisan korisnik