Zimski sportovi

Medveščak upisao poraz u prvom pripremnom susretu

Branimir Korać • petak, 08.08.2014.
Medveščak upisao poraz u prvom pripremnom susretu
Foto: Ivana Stančin

Hokejaši Medveščaka započeli su s pripremnim utakmicama na turniru u Češkoj, a prvi protivnik bila im je praška Slavia. Domaćin je bio uspješniji i odnio je glatku pobjedu 5:0...

Gotovo posve nova momčad Medveščaka upisala je poraz u pripremnom susretu protiv praške Slavije koja je slavila s 5:0. Pražani su ranije krenuli s pripremama nego Medveščak, imali su već dvije utakmice u nogama, a i uigraniji su što se osjetilo tijekom susreta.

Puno toga promijenilo se u Medveščaku tijekom ljeta, nije došlo samo do velikih promjena u igračkom kadru već i na klupi gdje više nije Mark French i trebat će sada sve iznova posložiti.

Česi su lako stigli do pobjede riješivši sve već u prvih 35 minuta. David Štich, Jiri Doležal i Elvijs Biezais postigli su po jedan, a Tomaš Vlasak dva pogotka i Medveščak je već tada zaostajao 5:0.

U nastavku susreta pogodaka više nije bilo, a sljedeću utakmicu Medveščak igra već u nedjelju kada ga dočekuju Karlovy Vary.

Pripremna utakmica

Slavia Prag - Medveščak 5:0 (2:0, 3:0, 0:0)

Slavia Prag: Furch, D. Novak, Štich, Kolarík, Holub, J. Novak, Krejči, Valach, Knot, Ružička, Tomica, Vlasak, Bednar, Sklenar, Weissmann, Stransky, Doležal, Vas, Čermak, Micka, Tomek, Biezais.

Medveščak: Brust, Dekanich, Pelletier, Krog, Haydar, Morrison, Carle, Hedden, Anderson, Trotter, Popovic, Hutchinson, Glumac, Murray, Perkovich, Katic, Flood, Bjorkstrand, Rodman, Kostović, Martinović, Belle.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!