Nogomet

Video: Mandžukić zabio prvi gol za Atletico u uvjerljivoj pobjedi protiv Wolfsburga

Ante Zovko • nedjelja, 10.08.2014.
Video: Mandžukić zabio prvi gol za Atletico u uvjerljivoj pobjedi protiv Wolfsburga
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić postigao je svoj prvi gol za Atletico Madrid. Realizirao je jedanesterac u uvjerljivoj pobjedi 5:1 protiv Wolfsburga, svoje bivše momčadi u kojoj je zaigrao Ivica Olić.

Mandžukić je igrao do 75. minute, a postigao je pogodak za 3:0 u 62. realiziravši jedanaesterac. To je njegov prvi gol za španjolskog prvaka od dolaska iz Bayerna ovog ljeta.

Momčad Diega Simeonea potpuno je nadigrala Wolfsburg u kojem je sat vremena dobio Ivica Olić. Ivan Perišić nije bio u konkurenciji kod Vukova poslije operacije ramena.

Španjolci su poveli poslije kornera u 13. minuti, a zabio je Raul Garcia, koji je povisio vodstvo u 54.

Najdramatičniji trenutak na utakmici bila je ozljeda Marija Suareza, koji je nakratko izgubio svijest poslije sudara sa suigračem Ansaldijem, koji je bio u skoku s Olićem. Atletico je poslije susreta objavio da je veznjak pretrpio potres mozga i da je prebačen u bolnicu na pretrage.

Naldo je smanjio na 1:3 u 67. minuti, a Koke je zabio četvrti gostujući gol četiri minute kasnije. Novi igrač Atletica, Antoine Griezmann, u 83. je asistirao Hernandezu za posljednji gol.

Prijateljska utakmica:
Wolfsburg - Atletico Madrid 1:5 (0:1)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Colchoneros11.08.2014. u 00:02
    Vrlo dobra utakmica, Mandžo se trudio i par puta pokuša poluškaricama zabiti ali nažalost nije uspio. Imam osjećaj da nam slijedi ponovno vrlo uspješna sezona :)
    Colchoneros