Nogomet

Toni Kroos i James Rodriguez nastupaju protiv Seville u Superkupu

Borna Rupnik • ponedjeljak, 11.08.2014.
Toni Kroos i James Rodriguez nastupaju protiv Seville u Superkupu
Foto: EPA

U utorak navečer u Walesu će europski prvak Real Madrid i osvajač Europske lige Sevilla odlučiti o pobjedniku europskog Superkupa za ovu godinu.

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti najavio je kako će pojačanja njegove momčadi, Toni Kroos koji je došao iz Bayerna te James Rodriguez koji je došao iz Monaca, zaigrati u utakmici europskog Superkupa protiv Seville u utorak u Cardiffu.

"Svake sezone želimo osvojiti svaki raspoloživi trofej. Pokušat ćemo ponovno uzeti Ligu prvaka, kao i osvojiti domaće prvenstvo. Lijepo je vratiti se kući, ali najvažnije je pobijediti Sevillu i osvojiti naslov", najavio je Velšanin u madridskim redovima, Gareth Bale.

"Moramo se usredotočiti na utakmicu, a ne na nastup u mom gradu. Nije važno tko će zabiti, svi ćemo se potruditi kako bismo uspjeli", dodao je.

Na vratima Real Madrida u Cardiffu će stajati Iker Casillas, zahvaljujući svojim obranama iz Lige prvaka, objasnio je Ancelotti. Novopridošli Keylor Navas ostat će na klupi.

"Casillas zaslužuje igrati Superkup s obzirom na prošlu sezonu. Što se izbora prvog vratara za ostatak sezone tiče, ne znam... ili znam, ali ne želim reći", tajnovit je bio Talijan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!