Nogomet

Split u finalu Županijskog kupa

Borna Rupnik • srijeda, 13.08.2014.
Split u finalu Županijskog kupa
Foto: Bruno Karadža

Nogometaši Splita izborili su plasman u finale Županijskog kupa, a nogometaši Lokomotive prijateljsku pobjedu nad Segestom.

Županijski kup Splitsko-dalmatinske županije tek ulazi u završnu fazu, a u finalu će igrati Hrvace te Split, koji je u polufinalu nadjačao Solin 1:0. Jedini je strijelac na susretu bio Antonio Mršić.

Pobjednik finala igrat će pretkolo Hrvatskog kupa za natjecateljsku sezonu 2014./2015., protiv momčadi Croatia Grabrovnica, koja je na rasporedu 27. kolovoza. Finale će tako biti odigrano početkom idućeg tjedna.

Lokomotiva je pak gostovala u Sisku kod Segeste, a pogodak za vodstvo Lokomotive postigao Šporčić u 12. minuti. Domaćini su poravnali 15 minuta prije kraja da bi konačnih 2:1 za Lokomotivu postavio Klarić u samoj završnici utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Splitovac14.08.2014. u 06:13
    Nisu splitovci dosad zanemarivali kup koliko su pojedine preplaćene zvijezde među sada već bivšim igračima kluba neozbiljno shvaćali te nužne ispite. Osim toga, igranje županijskog kupa je nasljeđe Splitovih 8 godina u rangovima poput 3. HNL i nižima, a to po ovom nakaradnom sustavu po kojem se... [više na forumu]
    Splitovac
  • Obrisan korisnik13.08.2014. u 12:44
    Split si ovaj put vjerojatno neće dozvoliti opuštanje u finalu županijskog kupa, budući da su prošle godine porazom izgubili šansu za nastup u HR kupu. Ovaj put ambicije su daleko i nevjerojatno je da klub koji će možda igrati skupine Europske lige mora igrati pretkolo kupa. Ali to je cijena koju... [više na forumu]
    Obrisan korisnik