Nogomet

Video: Fiorentina u Varšavi svladala madridski Real

Mihaela Bradovski • nedjelja, 17.08.2014.
Video: Fiorentina u Varšavi svladala madridski Real
Foto: EPA

Real Madrid odigrao je posljednju pripremnu utakmicu uoči početka sezone koji ga očekuje sljedeći tjedan, a u Varšavi je poražen od Fiorentine s 2:1 u susretu za koji nije konkurirao Luka Modrić...

Hrvatski reprezentativac nije putovao u Varšavu zbog problema s bolovima u leđima, a bez njega su Madriđani poraženi. Fiorentina je upisala pobjedu 2:1 u debitantskom nastupu Keylora Navasa te u prvim ovosezonskim nastupima za Samija Khediru, Raphaela Varanea i Angela Di Mariju.

Madridska momčad povela je već u četvrtoj minuti iz odličnog kontranapada koji su odradili Di Maria i Cristiano Ronaldo, Argentinac je odlično proigrao Portugalca koji dovodi Real do vodstva.

Najopasniji igrač Fiorentine bio je Mario Gomez koji je ujedno postigao izjednačujući pogodak u 27. minuti lijepim udarcem glavom.

U drugom dijelu uslijedile su brojne promjene s obje strane, Real je stigao do pogotka preko Benzeme odmah na početku, no on je poništen zbog zaleđa, a u 69. minuti Fiorentina je stigla do pobjedničkog gola preko bivšeg igrača madridskog Reala Marcosa Alonsa.

Prijateljska utakmica:
Real Madrid - Fiorentina 1:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!