Nogomet

Hajduk prodao već 6700 ulaznica za uzvrat protiv Dnipra

Borna Rupnik • četvrtak, 21.08.2014.
Hajduk prodao već 6700 ulaznica za uzvrat protiv Dnipra
Foto: Bruno Karadža

Momčad Hajduka, koju su navijači dočekali po povratku iz Ukrajine, imat će vrlo veliku podršku u uzvratnoj utakmici na Poljudu.

Sastav Igora Tudora vratio se u noći sa srijede na četvrtak iz Kijeva, gdje je odigrao prvu utakmicu četvrtog pretkola Europske lige protiv Dnipra iz Dnipropetrovska. Ukrajinci su pobijedili 2:1, unatoč vodstvu Hajduka, ali Splićani vjeruju da u uzvratu mogu izboriti mjesto u grupnoj fazi.

Hajdukovi su navijači svoje nogometaše dočekali u splitskoj zračnoj luci, a već u četvrtak krenula je prodaja ulaznica za drugu utakmicu koja se igra 28. kolovoza na Poljudu.

Prema podacima splitskog kluba, u četvrtak do 16 sati prodano je već više od 6700 ulaznica, a ulaznice za tribinu sjever u prodaji su isključivo za članove i pretplatnike kluba.

Utakmica Hajduka i Dnipra počinje u 19 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.08.2014. u 22:51
    Gledam malo drugačije na neke stvari od ostalih (ne kažem da je to jedino ispravno), međutim navijačima može biti satisfakcija kvantiteta na tribinama jer ih to jedino može zadovoljiti u većini rezultata na terenu.Svi znamo da hajduk može i mora bolje i slažem se u potpunosti s tobom i sa tvojom... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2014. u 12:56
    Gledano s ekonomske i organizacijkse strane, Dinamo je daleko ispred Hajduka i to se na rezultatima lijepo vidi. To nitko ne spori.S druge strane, za navijača rezultat nije sve. Razlika u atmosferi na tribinama Maksimira i Poljuda svjedoči o tome.Što se tiče tvrdnje da su Hajdukovi rezultati... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2014. u 08:35
    A konstantno je prvi.Vama ne pomažu niti navijači.Rezultati hajduka su tragedija.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2014. u 08:25
    Krcat stadion! Svi na Poljud!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2014. u 01:14
    nadam se da ce pun poljud sretan razici kucama
    Obrisan korisnik