Ostali sportovi

Vlašić: "Finale Dijamantne lige bit će moje Europsko prvenstvo"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 25.08.2014.
Vlašić: "Finale Dijamantne lige bit će moje Europsko prvenstvo"
Foto: FaH

Blanka Vlašić naći će se ponovno na skakalištu 28. kolovoza u Zürichu na finalu Dijamantne lige. Upravo Zürich bio je domaćin Europskog prvenstva koje je Vlašić propustila zbog ozljede...

Nastup na Europskom prvenstvu u Zürichu Blanka Vlašić morala je propustiti zbog ozljede, no sada se vraća na skakalište i to upravo u Zürichu. Tamo će se održati finalni miting Dijamantne lige na kojem će Vlašić tražiti što bolji rezultat.

"Bit će zanimljivo vidjeti gdje sam sada nakon tri tjedna bez skakanja. Važno mi je da što brže pronađem tehniku i vjerujem da rezultat onda neće izostati. Za mene će finale Dijamantne lige biti Europsko prvenstvo, a ako sve dobro prođđe u Zürichu, dolazim i u Zagreb na Hanžekovićev memorijal", najavila je Vlašić.

Vlašić je uoči Europskog prvenstva osjetila probleme s ozljedom i stala je na vrijeme te nije pogoršala stanje.

"Na vrijeme smo uočili problem i stavili ozljedu pod kontrolu. Žao mi je što nisam bila na Europskom prvenstvu, međutim nisam imala izbora. Koljeno me jako boljelo, a Ahilova tetiva već je bila dovoljno iziritirana i nisam mogla riskirati novu višemjesečnu ozljedu", objasnila je Blanka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • water strider25.08.2014. u 14:29
    Blanka, ako ti se još skače, što se mene tiče možeš ići na godišnji do Olimpijade i ne moraš skakati i ozljeđivati se do onda, sve je nebitno samo su OI bitne.
    water strider
  • cameosis25.08.2014. u 13:41
    koji sti faktor u ovoj priči, mladiću? onaj nebitan?
    cameosis
  • Obrisan korisnik25.08.2014. u 13:01
    Blanka daj više....naporna si....kao da si jedina sportašica u Hrvatskoj i kao da si Bogom dana....ok, super skačeš, imala si izvrsnih nekoliko sezona i ok.....ali stalno naciju maltretirat sa svojim ozljedama malo je previše....uostalom, mišljenja sam, prateći tvoj sportski put, da uvijek kad nisi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik