Nogomet

Cristiano Ronaldo pobijedio Bayernov dvojac, Portugalac najbolji europski igrač prošle sezone

Branimir Korać • četvrtak, 28.08.2014.
Cristiano Ronaldo pobijedio Bayernov dvojac, Portugalac najbolji europski igrač prošle sezone
Foto: EPA

Nakon što je početkom godine slavio u izboru za Zlatnu loptu, Cristiano Ronaldo slavio je i u izboru za najboljeg europskog igrača prošle sezone slavivši u krugu Manuela Neuera i Arjena Robbena...

Cristiano Ronaldo očekivano je stigao do još jednog velikog individualnog dostignuća. Nakon što je početkom godine slavio u Fifinom izboru, isto se dogodilo i sada u Uefinom izboru.

Ronaldo je prošle godine u 11 utakmica u Ligi prvaka postigao čak 17 pogodaka i imao je ključnu ulogu u Realovoj Decimi, u prvenstvu je u 30 utakmica postigao 31 gol i uoči današnjeg izbora slovio je za glavnog favorita za nagradu.

Iza njega ostao je Bayernov dvojac Manuel Neuer i Arjen Robben koji su uz Ronalda ušli u najuži izbor,.

Nakon što je u dosadašnja tri izbora završavao kao trećeplasirani, Ronaldo je napokon stigao do glavne nagrade naslijedivši Francka Riberyja koji je odnio pobjedu prošle sezone ispred Lionela Messija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.08.2014. u 02:01
    Kakav glupi marketing...po meni je Neuer trebao dobitti nagradu jer budimo iskreni bio je jednostavno fenomenalan a bilo bi pošteno da golmani tu i tamo dobe zlatnu loptu a ne svakih 15 godina. Kristina ju je dobila iz jedinog razloga što je Real osvojio CL koji je on odigrao kriminalno...u finalu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik