Tenis

Ante Pavić ispustio pobjedu protiv srpskog igrača s pozivnicom

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.09.2014.
Ante Pavić ispustio pobjedu protiv srpskog igrača s pozivnicom
Foto: EPA

Prvo kolo Challengera u Banja Luci donijelo je poraz za Antu Pavića u susretu protiv srpskog igrača s pozivnicom Miljana Zekića. Zekić je bio bolji u tri seta nakon što je Pavić propustio realizirati servis za meč u trećem setu...

Neugodno iznenađenje priredio je Ante Pavić porazom od 482. igrača svijeta, Srbina Miljana Zekića, rezultatom 2:6, 6:2, 7:6 u prvom kolu Challengera u Banja Luci.

Pavić je imao priliku za pobjedu, servirao je za meč u trećem setu kod 5:4, ali nije to iskoristio i set je otišao u tie-break. Tamo je Zekić bio bolji sa 7:4 i priredio iznenađenje.

Paviću i Zekiću ovo je bio prvi međusobni susret, Zekić je većinu karijere proveo na Futuresima i vrlo rijetko uspije izboriti nastup na nekom Challengeru i ovdje se svakako očekivala Pavićeva pobjeda.

U drugom kolu Zekić će igrati protiv Belgijca Kimmera Coppejansa. U prvom kolu u Banja Luci igrat će još dva hrvatska igrača i to obojica protiv srpskih predstavnika. Nikoli Mektiću protivnik će biti Viktor Troicki, a Antoniju Šančiću Peđa Krstin.

Challenger Banja Luka, prvo kolo:
Miljan Zekić (Srbija, WC) - Ante Pavić (Hrvatska, 5) 2:6, 6:2, 7:6(4)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.09.2014. u 21:41
    Ante je nešto zaredao s lošim rezultatima. Uozbilji se Ante.
    Obrisan korisnik