Tenis

Lučić-Baroni: "Nastavila sam igrati odlično i nakon US Opena, to je dobar znak"

Mihaela Bradovski • subota, 13.09.2014.
Lučić-Baroni: "Nastavila sam igrati odlično i nakon US Opena, to je dobar znak"
Foto: EPA

Mirjana Lučić-Baroni po prvi put nakon Wimbledona 1999. godine igrat će u WTA polufinalu. Lučić-Baroni nastavila je igrati u odličnoj formi s US Opena i prošla je u polufinale turnira u Quebecu...

Kao i Mirjana Lučić-Baroni, Sesil Karatančeva također je bila velika nada svjetskog tenisa kada je započela s prvim nastupima u seniorskoj konkurenciji, no niti njezina karijera nije išla očekivanim tokom. Upravo ove dvije igračice borile su se za polufinale u Quebecu, a uspješnija je bila Lučić-Baroni sa 7:5, 6:0.

"Sesil je igrala nevjerojatno u prvom setu, odlično je servirala i udarala lopticu, nikad je nisam vidjela u takvom izdanju. No nakon što sam spasila nekoliko break lopti kod 5:5, opustila sam se i zaigrala bolje. Mislim da sam u početku malo previše žurila i trebala sam se samo opustiti", komentirala je Lučić-Baroni.

Hrvatska tenisačica zadovoljna je razinom forme koja je postignuta zahvaljujući odličnom radu s novim trenerom Julianom Alonsom.

"Ovo je fantastično razdoblje za mene. Posljednjih mjesec dana s novim trenerom Alonsom radila sam stvarno naporno i to mi nije nikakav problem jer volim puno raditi. Igrala sam sjajno na US Openu i što je najvažnije nastavila sam u takvoj formi i ovdje. To je dobar znak. S nestrpljenjem ću čekati novu sezonu", istaknula je Lučić-Baroni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!